Zitrón-puhaltimet

Varastossa
Tuotekoodi: 158410 Kopioitu leikepöydälle
Valikoimissa on maailman johtavan maanalaiseen ilmanvaihtoon keskittyvän valmistajan, Espanjalaisen Zitrónin raitisilma-, poistoilma- ja peräpuhaltimet. Niitä on saatavana eri koko- ja teholuokissa. Zitrónilla löytyy referenssejä erilaisista kohteista ympäri maailmaa.

Savunpoisto
Edustamamme Zitrón savunpoistopuhaltimet täyttävät savunpoistoon EU-alueella vaadittavat lämpötilakestovaatimukset. Kaikki SP-puhallinmallit ovat hyväksytysti läpikäyneet savunpoistopuhaltimilta vaadittavat testit puolueettomassa tutkimuslaitoksessa ja ovat CE- hyväksyttyjä.

Kaivostuuletus
Edustamamme Zitrón Sa valmistaa kaivoksille niin raitis-, poistoilma kuin peräpuhaltimia.
Pääpuhaltimien tehonsäätö on hallittavissa etätoimisesti ja on kytkettävissä automaatio järjestelmiin riittävän ilmanvaihdon takaamiseksi tarvittaviin kohteisiin taloudellisesti ja tehokkaasti.
Puhaltajien koot vaihtelevat 0,4m – 5,4m välillä ja tehoja löytyy 4kW:sta aina 9,2MW:iin ja ne voidaan varustaa äänenvaimentimin.
Kaivospuhallin on kokonaisuus, joka räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan vaatimusten mukaisesti paitsi ilmamäärien, niin myös mm. toimintavarmuuden kuin tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Kokonaisratkaisuun liittyvät muut lisäosat, kuten taajuusmuuttajat, diffusorit, kanavistot ohjaimineen, lämpötila- ja tärinäanturit, kuuluvat myös tuotevalikoimaamme.
Product type CustomMadeProduct
Main product group Suomen TPP
Product group 3 (custom and service) Zitròn Puhaltimet
Product group 2 (custom and services) Ilmanvaihto
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Zitrón-puhaltimet

Suomen TPP

Myynti

0400 407 235 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa