ATLAS COPCO DZS VSD+ - vakuumipumput

Varastossa
Tuotekoodi: 158648 Kopioitu leikepöydälle
Integroidulla taajuusmuuttajalla ja paineanturilla varustettu DZS VSD+ täydentää DZS-sarjaa. Pumppua pystytään ohjaamaan ja monitoroimaan Atlas Copco VSD+ -sovelluksella Bluetoothin kautta, kenttäväylää pitkin tai Atlas Copco HEX@ -ohjaimen avulla. Atlas Copcon DZS VSD+ -pumput ovat öljyvapaita hammasroottorialipainepumppuja. Niiden yksinkertaisuus, kestävyys, tehokkuus ja epäpuhtauksien käsittelykyky tekevät niistä älykkään valinnan käyttökohteeseesi.

Tarkkojen standardien ja laatuvaatimusten mukaan valmistettu uusi öljytön hammasroottorialipainepumppu on ongelmaton ja kustannustehokas ratkaisu. Vakiovarustukseen kuuluvien korroosiosuojattujen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen roottorien sekä kestävän pinnoitetun pumppauskammion ansiosta DZS VSD+ sopii moniin ankariin käyttökohteisiin.

Kymmenet tuhannet hammasroottorialipainepumput toimivat edelleen hiljaisesti ja tehokkaasti kaikkialla maailmassa. Pumppujemme vikataajuus pitkän käyttöiän aikana on alhainen, ja ne toimivat haastavimmissakin olosuhteissa.

Nimellinen iskutilavuus 4–398 m3/h
Ääripaine 50–140 mbar(a)
Moottoriteho 3,0–11,0 kW
Brand Atlas Copco
Product type CustomMadeProduct
Main product group Pumput
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ATLAS COPCO DZS VSD+ - vakuumipumput

Masino Oy

Myynti

010 8345 500 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa