FLOWSERVE SIHI KPH - Nesterengaskompressorit

Varastossa
Tuotekoodi: 158661 Kopioitu leikepöydälle
Flowserve SIHI KPH on yksi- tai kaksiportainen nesterengaskompressori pääasiassa keskisuurten ja suurten kaasutilavuusvirtojen pumppaamiseen.
Flowserve SIHI KPH on yksi- tai kaksiportainen nesterengaskompressori pääasiassa keskisuurten ja suurten kaasutilavuusvirtojen pumppaamiseen.

Vankan rakenteen ja metallikontaktivapaan toimintaperiaatteen ansiosta kompressori on erittäin kestävä ja se soveltuu erilaisten kaasujen ja höyryjen pumppaamiseen, joiden mukana voi tulla myös hieman nestettä. Yksinkertaisen rakenteen vuoksi kompressori on luotettava ja helposti huollettava, lisäksi sillä on alhaiset värinä- ja meluarvot. Nesterenkaan jäähdyttävän vaikutuksen vuoksi puristustapahtuma on lähes isoterminen, joten myös lämpötilaherkkien kaasujen pumppaus on turvallista. Kompressori voidaan toimittaa kokonaisena yksikkönä, mikä sisältää pumpun, asennuskehikon, moottorin, kytkimen, kytkinsuojan, nesteenerotussäiliön, lämmönvaihtimen, putket, venttiilit, mittausinstrumentit, takaiskuventtiilin ym. kohteen vaatimat varusteet.

Flowserve SIHI on ollut johtava nesterengasvakuumipumppujen ja nesterengaskompressorien valmistaja jo 100 vuotta.

Kapasiteetti: 86–10500 m³/h
Maksimipuristus: 12 bar
Kaasun (kuiva) maksimilämpötila: 100 °C
Käyttönesteen maksimilämpötila: 80 °C

Materiaalit: valurauta, haponkestävä teräs, duplex
Brand Flowserve SIHI
Product type CustomMadeProduct
Main product group Pumput
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FLOWSERVE SIHI KPH - Nesterengaskompressorit

Masino Oy

Myynti

010 8345 500 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa