Hydrauliikkatuotteet_venttiilit.jpg

undefined

Miten valita oikeat hydrauliikan ja voimansiirron tuotteet vaativiin olosuhteisiin?

Kun suunnittelet projektia, joka vaatii hydrauliikan ratkaisuja, ongelmaksi voivat muodostua niin tuotevalinnat kuin tilan aiheuttamat rajoitukset.  Silloin on hyvä käyttää asiantuntijan apua. Mitä aiemmin asiantuntijamme pääsevät mukaan osaksi suunnittelua, sitä parempi lopputulos on mahdollista saavuttaa sekä asiakasta ja loppukäyttäjää ajatellen. 

Tuotteiden valinta on olennainen osa onnistunutta suunnitteluprojektia. Jos haasteena on vaativa, tavallisesta poikkeava olosuhde, voimme auttaa pitkällä kokemuksella yleisestä hydrauliikasta ja sen sovelluksista. Voi olla, että on olemassa vain yksi ratkaisu – ja me autamme löytämään sen.

Kun puhutaan hydrauliikasta, yhteistyötä helpottaa asiakkaan tietämys tarjolla olevista tuotteista ja palveluista. Silloin voimme parhaiten auttaa valitsemaan sopivan komponentin tai kokonaisuuden.

Monipuolinen asiantuntijuus ja tuotevalikoima ovat asiakkaan etu

Meillä on laaja hydrauliikan ja voimansiirron tuotevalikoima, jota kehitämme yhdessä asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa. Meiltä löytyy oma tuotanto, koneistamo ja suunnittelu, lisäksi varastoimme tuotteet itse. Tämä yhdistelmä tekee meistä erinomaisen kumppanin: harvalla talolla on näitä kaikkia saman katon alla. 

Etsimme aina laadukkaimmat ja kilpailukykyisimmät toimittajat, koska asiakkaan etu on meidänkin etumme. Jos tarvitsemiasi tuotteita ei löydy ykköstavarantoimittajien valikoimasta, meillä on lisätoimittajat sekä projektitoimittajat, joilta saa yksittäisiä tuotteita. Jos tuotteita ei löydy heiltäkään, haemme täysin uuden toimittajan. Sitä helpottaa se, että meiltä löytyy suhteita pitkän alalla toimimisen ansiosta. 

Teemme asiakkaillemme paljon räätälöityjä ratkaisuja. Hydrauliikkapuolella vähintään puolet on kustomoitua työtä, vuodesta riippuen jopa kaksi kolmasosaa. Kyseisissä projekteissa suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä, mitä tehdään ja millaisia ratkaisuja tarvitaan. Jos kyseessä on peruskomponentti, etsimme siihen ratkaisun asiakkaan määrittelemien mittojen perusteella. Jos kyseessä on kokonaisuus, suunnittelemme sen tilavaatimusten ja asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Meillä riittää kokemusta haastavista rajoitteista ja olosuhteista. Näitä ovat esimerkiksi happamat ja emäksiset nesteet, lämpötilat, epäpuhtaudet ja kaikkien näiden yhdistelmät. 

Asiakassuhteet - luottamusta ja pitkäaikaista yhteistyötä

“Asiakassuhteemme ovat pitkiä, koska asiakkaat luottavat siihen, mitä me teemme. He saavat sitä, mitä odottavat ja enemmänkin.”

Asiakkainamme on pääasiassa suomalaisia koneenrakentajia, erilaisia tuotantolaitoksia ja kunnossapitoasiakkaita. Yritykset edustavat monia merkittäviä aloja: kuten esimerkiksi meriteollisuus, tuotantokoneet, liikkuva kalusto ja rakennusteollisuus. Pystymme auttamaan lähes millaisia yrityksiä tahansa laadukkailla tuotteillamme ja asiantuntevalla palvelulla. 

Asiakkaamme arvostavat Masino-Konaflexin kanssa työskentelemisessä erityisesti sitä, että meihin voi luottaa. Löydämme usein ratkaisun, olipa kyseessä mikä tahansa tarve tai paikka, johon sitä ollaan miettimässä. Meillä on myös mahdollisuus tehdä räätälöityjä ratkaisuja.

Yhteistyössä kanssamme painottuu molemminpuolinen luottamus. Voit aina soittaa ottaa yhteyttä, jos tulee hätätilanne tai kysymyksiä. Tapahtuipa kommunikaatio Teamsissa tai kasvotusten, asiakkaalla on tuotepäällikön lisäksi koko talon asiantuntemus tukenaan.

Hyvän kumppanin kanssa onnistut

Masino on suomalainen perheyritys. Masinolla on myös perheyrityksen tapa toimia: kaikki tytäryhtiöt ovat eri tuotealoilta, mutta toimivat samoilla arvoilla ja periaatteilla, jotka juontavat ylätasolta alas käytäntöön. Asiakkuudesta kumppanuuteen on filosofiamme.

Masino-Konaflexissä yhdistyy joustavuus, palvelualttius ja asiantuntijuus. Olemme luotettava oman alamme johtava osaaja hydrauliikassa ja voimansiirrossa. Meillä ei keskitytä vain siihen, että tavaraa tulee ja menee, vaan komponenttien lisäksi meillä on hyvät kyvyt ratkoa erikoisempiakin tarpeita ja löytää niihin oikea ratkaisu. 

Masino Konaflex Background

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä!

Aloitetaan kumppanuus jo tänään.