Kesätyöpaikat 2024

Talven kääntyessä kesää kohti haemme kesätyöntekijöitä Masino Groupin yhtiöihin

Oletko reipas ja oma-aloitteinen, tartut toimeen ja innostut uuden oppimisesta myös kesähelteillä? Entä onko koulutustaustasi tekninen tai kaupallinen? Jos vastasit kyllä, hae meille kesätöihin! Tarjoamme sinulle antoisia kesätyökokemuksia opastavien työkavereiden seurassa.

 

KESÄKSI 2024 HAEMME 

Taloushallinnon kesätyöntekijää

Masino Group Oy:n konsernipalvelut hakee Vantaan päätoimipaikkaan taloushallinnon tiimiin kirjanpidon perusteet osaavaa kesätyöntekijää. Työpäivät koostuvat kirjanpidollisista sekä taloushallinnon avustavista tehtävistä.

Työt sijoittuvat aikavälille 1.6-31.8. ja työaika on arkisin klo 8.00-16.00 välillä.
Aikataulu joustaa tarvittaessa valitun henkilön opiskelupaikan loma-ajan mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi liitteineen alla olevasta linkistä viimeistään 18.2.2024. Laita viestiin otsikoksi taloushallinnon kesätyö.

Masino Group on yritysryhmä, joka palvelee muun muassa metalli-, kaivos- ja rakennusteollisuuden tarpeita laajalla asiantuntemuksella ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Edustustuotteiden lisäksi on omaa tuotantoa, loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Palveluita ovat mm. teollisuushuolto sekä hyllytys- ja varastointipalvelut. Liikevaihto on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Virossa. Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus vuosina 2019-2022. 

×