Kesätyöpaikat 2023

Talven kääntyessä kesää kohti haemme kesätyöntekijöitä Masino Groupin yhtiöihin

Oletko reipas ja oma-aloitteinen, tartut toimeen ja innostut uuden oppimisesta myös kesähelteillä? Entä onko koulutustaustasi tekninen tai kaupallinen? Jos vastasit kyllä, hae meille kesätöihin! Tarjoamme sinulle antoisia kesätyökokemuksia opastavien työkavereiden seurassa. Kesätyönkesto ja työskentelypaikkakunta vaihtelevat haettavan kesätyön mukaan. 

 

KESÄKSI 2023 HAEMME 

Taloushallinnon kesätyöntekijää

Masino Group Oy:n konsernipalvelut hakee Vantaan päätoimipaikkaan taloushallinnon tiimiin kirjanpidon perusteet osaavaa kesätyöntekijää. Työpäivät koostuvat kirjanpidollisista sekä taloushallinnon avustavista tehtävistä.

Työt sijoittuvat aikavälille 1.6-31.8. ja työaika on arkisin klo 8.00-16.00 välillä.
Aikataulu joustaa tarvittaessa valitun henkilön opiskelupaikan loma-ajan mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi liitteineen alla olevasta linkistä.

Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, pumppuja, puhaltimia ja teollisuushuoltoa, putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä talotekniikan kiinnitys- ja asennustarvikkeita sekä C-tuotepalveluita. Perheyhtiömme liikevaihto on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Toimipaikkoja on useita Suomessa ja yksi Virossa.

 

Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus 2019, 2020, 2021 ja 2022. Masino Groupiin kuuluu kahdeksan tytäryritystä, joista voit lukea tarkemmin sivulta yritykset.

×