Liiketoiminnan kasvaessa haemme lisävahvistusta Masinon teollisuushuoltoon.

Höyryturbiinihuollon asiantuntijana vedät asiakkaiden höyryturbiinihuoltoprojekteja eri puolilla Suomea. Toimit itsenäisesti, erinomaisella ammattitaidolla ja hyvällä asenteella kaikissa tilanteissa. Huoltojen lisäksi tuet asiantuntemuksellasi myynnin tarjoustyöskentelyä. Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut sekä suomalaisen perheyrityksen vakauden.

Lisätietoja tehtävästä ja Masinosta saat soittamalla huoltopäällikkö Ari Kettuselle puh. 010 8345 515. Voit myös tutustua Supervisor Jon Sundströmin uratarinaan täällä >

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@masino.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, pumppuja, puhaltimia ja teollisuushuoltoa, putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä talotekniikan kiinnitys- ja asennustarvikkeita. Perheyhtiömme liikevaihto on noin 65 M€ ja henkilöstön määrä 160. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla (2), Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa. Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus 2019, 2020, 2021 ja 2022.

×