Haemme idearikasta, luovaa, liiketoimintaorientoitunutta ja tuloksista motivoituvaa markkinoinnin asiantuntijaa nelihenkiseen markkinointitiimiimme Masino Groupin konsernipalveluihin. 

Masino-konserni on yritysryhmä, johon kuuluu emoyhtiö Masino Group Oy ja seitsemän tytäryritystä. Masino Groupin konsernipalveluihin kuuluva markkinointiyksikkö tuottaa näille seitsemälle tytäryhtiölle kaikki markkinoinnin ja viestinnän palvelut. Käytännössä tuemme liiketoimintaa, kasvatamme brändin tunnettuutta sekä luomme kysyntää sisäisen ja ulkoisen markkinoinnin ja viestinnän avulla.

Markkinointisuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä markkinointitiimin lisäksi sekä tytäryhtiöiden että muiden konsernipalveluyksiköiden kanssa. Päivittäisessä työssäsi suunnittelet ja toteutat markkinointia ja viestintää markkinointistrategian mukaisesti. Tekemistä riittää laidasta laitaan. Työpöydälläsi tulee olemaan suunnittelua ja toteutusta: kampanjoita, uutiskirjeitä, nettisivuja (esim. kampanjaländäreitä), blogeja, some-julkaisuja, videokäsikirjoituksia, esitteitä, lehti-ilmoituksia, asiakastiedotteita, tapahtumaviestintää jne. Analysoit ja kehität vastuualueesi tekemistä mm. dataa hyödyntämällä. Käytät sujuvasti erilaisia markkinoinnin sovelluksia ja opettelet mielelläsi uutta. Osaat myös jakaa osaamistasi, esimerkiksi pitää myynnille sisäisiä koulutuksia.

Odotamme sinulta löytyvän seuraavia asioita:

 • Kaupallinen koulutus
 • Muutaman vuoden kokemus monipuolisista B2B-markkinoinnin tehtävistä
 • Erinomainen suomen ja englannin kirjallinen sekä suullinen taito
 • Vahva sisällöntuotannon osaaminen - tuotat sujuvaa ja laadukasta tekstiä eri kanaviin
 • Liiketoimintalähtöinen ajattelutapa, jonka avulla autat luomaan kysyntää ja tuet myyntiä
 • Hyvät tietotekniset taidot sekä kyky ja halu oppia uutta
 • Kuvankäsittelyn perustaidot (esim. some-julkaisut)

 

Työskentelytavoiltasi olet:

 • Luova ideoija ja käytännön tekijä, jolta sujuu niin digitaalinen kuin perinteisempi markkinointi
 • Tuloshakuinen ja tavoitteiden saavuttamisesta motivoituva sekä pitkäjänteiseen tekemiseen pystyvä
 • Vahvat organisointi- ja priorisointitaidot omaava, jolla pysyy langat käsissä kiireessäkin
 • Proaktiivisesti tehtäviin tarttuva ja sovittuja asioita määrätietoisesti eteenpäin vievä
 • Helposti lähestyttävä kollega, joka hyvien sosiaalisten taitojen ansiosta tulee luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa


Eduksesi on:

 • Kiinnostus teknistä toimialaa kohtaan ja/tai aiempi kokemus vastaavalta toimialalta
 • Adobe CC -ohjelmien osaaminen
 • Kokemus / ymmärrys tuotetiedon hallinnasta ja verkkokaupasta
 • Kehitysmyönteinen suhtautuminen asioihin ja halu kehittää itseä jatkuvasti

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen roolin ja monipuolisen toimenkuvan kasvavassa, vakavaraisessa ja kotimaisessa perheyrityksessä. Työskentelet toimialalla tunnettujen brändien sekä markkinajohtajatuotteiden ja palveluiden parissa saaden tehtävään kattavan perehdytyksen ja tiimin taustatuen. Huolehdimme aktiivisesti henkilöstön viihtymisestä ja hyvinvoinnista erilaisten liikunnallisten aktiviteettien, yhteisten tilaisuuksien sekä hyvien etuisuuksien (mm. laajat vakuutukset) avulla. Suhtaudumme etätyöskentelyyn joustavasti, mutta kannustamme kaikkia myös yhteisöllisyyteen ja toistemme aktiiviseen tapaamiseen. Meillä on kiva olla töissä ja osoituksena siitä olemme saaneet neljä vuotta peräkkäin (2019-2022) ”Suomen innostavimmat työpaikat” - tunnustuksen.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Halutessasi voit liittää hakemukseen myös portfolion. Haethan tehtävää kuitenkin viimeistään 22.5.2022 osoitteessa: www.mercuriurval.fi  viitenumerolla FI-16985.

Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Rautiainen, Mercuri Urval, puh. 044 500 6557.

Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, pumppuja, puhaltimia ja teollisuushuoltoa, putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä talotekniikan kiinnitys- ja asennustarvikkeita. Perheyhtiömme liikevaihto on noin 65 M€ ja henkilöstön määrä 160. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla (2), Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa. Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus 2019, 2020, 2021 ja 2022.

×