Masino-Konaflex on erikoistunut voimansiirtoon, hydrauliikkaan ja suodatustekniikkaan. Tuotetarjontamme kattaa mekaanisen, pneumaattisen ja hydrodynaamisen voimansiirron sekä hydrauliikan ja suodatustekniikan komponentit. Meiltä saat myös hydrauliikkajärjestelmät sekä hydrauliikkapumppujen ja -moottorien huollot. Pitkä kokemuksemme ja laaja asiantuntemuksemme auttaa löytämään aina parhaan ratkaisun.  

Liiketoimintamme kasvaessa Masino-Konaflex hakee nyt vakituiseen työsuhteeseen 

Asentajia 

Työskentelet Turun Polttolaitoksenkadulla hydrauliikan asennus- ja kokoonpanotehtävissä. Työaikasi on 37,5 h/viikko ja sinulla on liukuva työaika 7.00-17.00 välillä. 

Odotamme sinulta oma-aloitteista, aktiivista ja asiakaslähtöistä työotetta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta hydrauliikan asennustehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle modernit tuotantotilat ja työvälineet, vakaan, kasvuhakuisen suomalaisen perheyhtiön työympäristön sekä innostavan työilmapiirin Masino Group -konsernin työsuhde-etuineen. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi liitteineen osoitteeseen rekrytointi@masino.fi 29.1.2022 mennessä. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Laita viestin otsikoksi Asentaja.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Masino-Konaflex:n myyntipäällikkö Jari Tulonen. Ota yhteyttä sähköpostitse jari.tulonen@masino.fi tai soittamalla puh. 010 834 5661 arkisin klo 15.00-16.00.

Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, pumppuja, puhaltimia ja teollisuushuoltoa, putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä talotekniikan kiinnitys- ja asennustarvikkeita. Perheyhtiömme liikevaihto on noin 65 M€ ja henkilöstön määrä 160. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla (2), Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa. Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus 2019, 2020 ja 2021.

×