Liiketoimintamme kasvaessa haemme vahvistusta osaavaan joukkoomme Vantaan toimipisteeseen

Myynti- ja hankinta-assistenttia

Haemme Masino Fasteningille myynti- ja hankinta-assistenttia monipuoliseen toimenkuvaan, vakituiseen työsuhteeseen.

Päivittäiseen työhösi kuuluvat muun muassa myynti- ja ostotilausten tekeminen, valvonta ja päivittäminen toiminnanohjausjärjestelmässä. Olet päivittäin yhteydessä sekä puhelimitse että sähköpostitse toimittajiin ja asiakkaisiin sekä suomeksi että englanniksi. Teet aktiivisesti yhteistyötä Masino Groupin sisäisten sidosryhmien kanssa (esimerkiksi varasto, taloushallinto ja IT).

Odotamme sinulta reipasta ja proaktiivista asiakaspalveluhenkistä otetta. Lisäksi tehtävä vaatii huolellisuutta, tarkkaavaisuutta ja järjestelmällisyyttä sekä kykyä pitää ’monta lankaa käsissä’ samanaikaisesti. Olet tottunut käyttämään tietojärjestelmiä ja sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työpaikka sijaitsee Masinon päätoimipaikassa Vantaalla. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian, viimeistään syyskuun alussa.
 

Tarjoamme sinulle

  • laadukkaat ja tunnetut tuotteet
  • hyvän perehdytyksen
  • joustavan työyhteisön ja mukavat työkaverit
  • suomalaisen perheyhtiön vakauden sekä
  • monipuoliset konsernin työsuhde-edut

 

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveen kera viimeistään sunnuntaina 12.6.2022 Talent Hunters Oy:n Ville Valoselle osoitteeseen ville.valonen@talenthunters.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Consultant Ville Valonen perjantaina 3.6. ja 10.6. numerosta
040 486 0519.

 Masino Fastening on asiantunteva ja luotettu kierre-, liitos- ja juotostekniikan tuotteiden toimittaja suomalaiselle teollisuudelle. Tarjoamme erilaisiin projekteihin ja tarpeisiin aina parhaiten sopivat, kustannustehokkaat ratkaisut. Saat meiltä myös opastusta esimerkiksi tuotesuunnitteluun ja -kehitykseen. Masino Fastening on synonyymi huolellisesti valituille, auditoitujen toimittajien merkkituotteille. Masino Fastening on osa Masino Groupia. Lue lisää masino.fi/masino-group/yritykset/masino-fastening

Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, pumppuja, puhaltimia ja teollisuushuoltoa, putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä talotekniikan kiinnitys- ja asennustarvikkeita. Perheyhtiömme liikevaihto on noin 65 M€ ja henkilöstön määrä 160. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla (2), Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa. Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus 2019, 2020, 2021 ja 2022.

×