Etsimme palvelukseemme sinua,

järjestelmäasiantuntija

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vahvistusta ICT-yksikköömme Vantaalle. Järjestelmäasiantuntijana työskentelet konsernipalvelufunktiossa ja tarjoat nykyaikaisia tieto- ja viestintätekniikkapalveluita Masino Groupin yhdeksälle yhtiölle. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti yhteistyössä koko Masino Groupin henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa, pääosin suomeksi mutta tarvittaessa myös englanniksi. Työskentelet läheisessä yhteistyössä ICT-päällikön kanssa, jolle myös raportoit.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Digia Envision (Digia Enterprise) toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito ja kehitystehtävät
  • Henkilöstön opastaminen ja tuki tietojärjestelmien käytössä
  • Integraatioiden rakentaminen järjestelmien välille
  • Osallistuminen ICT-ympäristön kehittämiseen ja kumppaniverkoston rakentamiseen.
     

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tieto- ja viestintätekniikan insinööri tai tietojenkäsittelyn tradenomi. Sinulla on vähintään noin viiden vuoden kokemus vastaavasta työtehtävistä. Masino Groupissa on käytössä Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmä, arvostamme erityisesti osaamistasi siitä. Microsoft Office -ohjelmistojen osaaminen on plussaa.

Luonteeltasi olet kärsivällinen ja avulias. Pystyt pitämään käsissäsi montaa lankaa samaan aikaan. Olet liiketoimintalähtöinen ja hallitset ERP:n ylläpidon. Lisäksi sinulla tulee olla halua ja kykyä kehittää ICT-toimintoja kasvavaa liiketoimintaa tukevaksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa suomalaisessa perheyhtiössä, jossa viihdytään. Hyvät työsuhde-edut, mm. lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä kattavan työterveyshuollon. Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus 2019, 2020, 2021 ja 2022.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet etsimämme henkilö ja haluat olla mukana vahvasti kasvavassa ja digitalisoituvassa liiketoiminnassa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sunnuntaihin 5.2.2023 mennessä osoitteeseen ville.valonen@talenthunters.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Executive Consultant Ville Valonen puh. 040 486 0519.

Masino Group on yritysryhmä, joka palvelee muun muassa metalli-, kaivos- ja rakennusteollisuuden tarpeita laajalla asiantuntemuksella ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Edustustuotteiden lisäksi on omaa tuotantoa, loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Palveluita ovat mm. teollisuushuolto sekä hyllytys- ja varastointipalvelut. Liikevaihto on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Virossa. Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus 2019, 2020, 2021 ja 2022.

×