Eurofasteners yleiskuva

Eurofasteners

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti mm. hyllytys- ja varmuusvarasto, setitys- ja pakkauspalveluiden avulla sekä muiden asiakaskohtaisesti räätälöitävien palveluiden avulla. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti, asiakastarpeen mukaan muuttuvilla palvelukonsepteilla.

C-tuotepalvelut

Palvelumme perustuu asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen C-Product Service -konseptin avulla.

Vastuu ja kehitys

Otamme vastuun sovituista tehtävistä ja osaltamme vastaamme toiminnan kehittämisestä.

Lean-menetelmät

Hyödynnämme kaikessa toiminnassamme lean-menetelmien periaatteita.

C-tuotesegmentin palvelut asiakkaiden tarpeisiin

Palvelumme perustuu asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen C-Product Service -konseptin avulla. Otamme vastuun sovituista tehtävistä ja osaltamme vastaamme toiminnan kehittämisestä. Hyödynnämme kaikessa toiminnassamme lean-menetelmien periaatteita.

Yrityksemme Suomen toimisto sijaitsee Vantaalla ja laadunvalvontamme ja päävarastomme Virossa lähellä Tallinnaa. Erikoisosaamistamme on kyky ratkaista ja virtaviivaistaa asiakkaidemme pientarvikelogistiikkaa laadusta tinkimättä.

Tärkeimpiä asiakasryhmiämme ovat elektroniikka-, metalli- ja kokoonpanoteollisuus.

eurofasteners tuotteita

Mistä syntyy onnistunut C-tuotepalvelu?

Se syntyy onnistuneesta asiakkaamme tarpeiden ja odotusten ymmärtämisestä, kustannustehokkuudesta ja ylivertaisesta palvelusta. Eurofasteners hoitaa C-tuotesegmentin palvelut yrityksesi puolesta ja kehittää tuotantosi tehokkuutta sekä laatua. Laatuosastomme osaa palvella myös sertifioitujen ja mittatarkkuutta vaativien osien laadunvarmistuksessa.

Tuotevalikoimamme käsittää yli 100 000 nimikettä, joista 9 000 nimikettä heti toimitukseen. Tuotteita toimitetaan asiakkaillemme Suomessa ja kansainvälisesti. Tuotteitamme ja palveluitamme ovat mm. vakio-osat, brändätyt tuotteet, erikoistuotteet, asiakaskohtaiset C-tuotteet, setitykset ja tuotannon tarveaineet.

Eurofasteners-infografiikka spacing

TOIMINTAMME ON ISO9001- JA ISO14001-SERTIFIOITU

Varmistamme tuotteiden laadun asiakkaamme määrityksiä vastaaviksi. Vastaanotto- ja logistiikkaprosessimme ottaa huomioon asiakkaan tiukimmatkin vaatimukset tuotteiden laadussa. Laatuosastomme käyttää laadunvarmistuksessa ISO9001-pohjaista laadunvarmistusprosessia.

Tuotteillemme tehdään vastaanottotarkastus Suomessa ja Virossa. Vastaanottoraportit taltioidaan sähköisesti järjestelmäämme. Laadunvarmistuksen pääpaikkamme on Virossa, aivan Tallinnan läheisyydessä.

Eurofasteners palvelut banner half

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palvelevat

Eurofasteners tuotteet banner half

Tuotteet ja palvelut

Lue lisää