Tule meille – katso avoimet työpaikat tältä sivulta ja hae jo tänään!
Lue lisää
Tutustu uratarinoihimme
Lue lisää
Lue lisää Masino Groupista
Lue lisää

Innostavimmat työpaikat

Masino Group on saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen jo neljä kertaa. Eikä suotta, sillä meillä on kiva olla töissä. ”Työnantaja on antanut hyvät puitteet tehdä tehokkaasti töitä.” –vastaus 2023 henkilöstötutkimuksesta.

Arvojemme mukaan haluamme kasvaa kannattavasti, mutta ihmisten ehdoilla.

Henkilöstöllämme on hyvä yhteishenki ja pidämme monin tavoin huolta työntekijöidemme motivaatiosta, kehittymisestä ja työssä jaksamisesta.

Panostamme työtilojen ergonomiaan, toimivuuteen ja viihtyisyyteen.

Jokaiselle kuuluvat kattavat henkilöstöedut mm.

●  kattava työterveyshuolto

●  liikunta- ja kulttuurisetelit

●  maksuton kuntosali

 

Järjestämme henkilöstölle myös monipuolista virkistystoimintaa urheilun ja kulttuurin merkeissä, mm. viikoittaisen sählyvuoron, vuosittaisen golf-kisan, teatteriretkiä, tyky-päiviä, hierontaa jne. Vuosittaisiin perinteisiin kuuluvat myös koko henkilöstön yhteinen pikkujoulu ja joulukahvitilaisuudet toimipisteittäin, joihin myös eläkeläisemme ovat lämpimästi tervetulleita.

×

Perheiden yhtiössä pitkiä työsuhteita

Meillä viihdytään

Masino on perheyritys, mutta sanomme sitä myös perheiden yritykseksi, koska meillä on useammasta perheestä työntekijöitä jo toisessa polvessa. Mikä kertoisi paremmin siitä, että meillä viihdytään ja työsuhteet ovat pitkiä.

 

Kultaisin ansiomerkein palkittujen Pertin sekä Voiton 40 vuoden työurien lisäksi meillä Masinossa muistetaan vuosittain Kauppakamarin ansiomerkeillä ja ylimääräisillä lomapäivillä useita henkilöitä 10, 20 ja 30 vuoden työsuhteista.

×