ONSERT Titel blau

Masino Fastening

Masino Fastening tarjoaa teollisuustuotannon kiinnitys-, asennus- sekä menetelmätekniikan tuotteita ja neuvontaa esimerkiksi tuotesuunnitteluun ja -kehitykseen.

Teollisuudenalallesi soveltuvat ratkaisut

Meillä on vuosien kokemus eri teollisuuden alojen palvelemisesta. Tekniikoitamme hyödynnetään mm. alumiinivalimoissa, pinnoituslaitoksissa sekä ohutlevy-, elektroniikka-, muovi- ja konepajateollisuudessa.

Oikealla tuotteella vahva liitos

Meillä on kattava asiantuntemus erilaisista liitoksista ja olosuhteista. Asiantuntijamme osaavat suositella juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Meiltä saat myös juotostekniikan tuotteet ja metallit.

Tukea suunnitteluun ja koulutukseen

Neuvomme tarvittaessa asiakkaitamme teknisissä kysymyksissä ja tarjoamme tukea tuotekehitykseen. Tarvittaessa viemme työn piirustuspöydältä aina tuotteeksi saakka.

Kiinnitystekniikka half banner

Kiinnitystekniikka

Siirry kiinnitystekniikan tuotevalikoimaan

Juotostekniikka half banner

Juotostekniikka

Siirry juotostekniikan tuotevalikoimaan

Haeger®-asennuskoneet ja -varaosat

Haeger® on ratkaisu vakiotarjonnasta räätälöityihin asiakastarpeisiin puristekiinnikeasennuksissa.

Olipa kyse piensarjasta tai miljoonia kiinnikkeitä vuosittain asentavasta kohteesta, niin laaja ja monipuolinen Haeger®-asennuskoneiden valikoima tarjoaa tarpeeseen sopivan laitteen.

Haeger 824 OneTouch 4e

Näin asiakkaamme kertovat meistä

Yhteistyömme Masino Fasteningin kanssa on ollut erittäin sujuvaa ja mutkatonta. Yhteistyökumppaneillemme asetetut vaatimukset, kuten laatu, toimitusvarmuus ja palvelun taso ovat täyttyneet yhteistyössä Masino Fasteningin kanssa hienosti.

Masino Fasteningin kanssa on helppo ja hyvä toimia. Tilaaminen on helppoa ja joustavaa. Sujuva yhteistyö, asiantunteva palvelu ja yhteysmyyjän hyvä tuotetietous ovat meille tärkeitä asioita. Masino Fasteningin tuotevalikoima on laaja ja tuotteet hyvälaatuisia sekä tuotteiden saatavuus on hyvä.

Banner Pattern / Kuosikuva

Haluatko lisätietoja?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.