Suomen TPP kallionlujitus yleiskuva

Suomen TPP

Yli 30 vuoden kokemus kallion lujituksen, maanalaisen ilmanvaihdon ja betoniteknisten tuotteiden parissa takaa asiantuntijoidemme vankan ammattitaidon.

Suomen TPP Oy

Kallion lujituksen, maanalaisen ilmanvaihdon sekä betoniteknisten tuotteiden asiantunteva toimittaja.

Katso yleisesite

Tuotteet ja palvelut

Meiltä saat laadukkaat tuotteet ja asiantuntevan palvelun maanalaisille työmaille sekä betonitekniikkaan.

Tutustu valikoimaan

Asiantunteva kumppani

Opastamme tuotteiden valinnassa ja käytössä, jolloin saat tarpeitasi vastaavat turvalliset ratkaisut. Meiltä myös kuitujen mitoituspalvelu.

Katso yhteystiedot

Tunnemme toimialan ja asiakkaidemme tarpeet perinpohjaisesti

Kumppaninamme saat käyttöösi pitkän kokemuksemme kaivos- ja louhintatekniikasta sekä betonikuiduista. Olemmehan palvelleet asiakkaita jo vuodesta 1991.

Opastamme tuotteiden valinnassa ja käytössä, jolloin saat varmasti tarpeitasi vastaavat turvalliset ratkaisut. Asiakkaidemme ja päämiestemme luottamuksen olemme voittaneet osaamisella ja tinkimättömällä palveluasenteella.

Stpp kollaasi
Taustakuva valkoinen

Tuotetoimitukset nopeasti suoraan varastostamme

Pidämme vakiotuotteille isoa varastoa, jotta pystymme toimimaan nopeasti asiakastarpeiden mukaan. Sinun ei siis tarvitse odotella kuukausitolkulla, vaan saat tarvitsemasi tuotteet nopeasti ja työt työmaallasi etenevät keskeytyksettä.

Laadukkaiksi testatut tuotteet kilpailukykyiseen hintaan

Hyväksymme valikoimaamme vain tuotteet, jotka olemme todenneet laadultaan erinomaisiksi. Hankimme ne luotetuilta valmistajilta Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja Aasiasta. Olemme vuosien saatossa rakentaneet heidän kanssaan pitkäaikaiset ja kestävät suhteet. Pyrimme olemaan parhaita sekä kustannustehokkuudessa että laadussa.

teraskuidut-betoniin STPP
Banner Pattern / Kuosikuva

Kiinnostaako kuulla lisää?

Haluatko lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!