Masino Industry Background

Masino Industry

Masino Industry on laadukkaiden putkistotuotteiden kotimainen toimittaja, joka valmistaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä metallipaljetasaimia ja kokometalliletkuasennelmia.

Räätälöityä

Toimitamme tarpeisiisi valmistetut tuotteet nopeasti ja luotettavasti.

Paikallista

Paikallinen vahva valmistus-, mitoitus- ja suunnitteluosaamisemme takaa laadukkaat tuotteet ja nopean vasteajan.

Palvelua

Teemme tiiviisti yhteistyötä kanssasi, jotta paras ratkaisu juuri sinun tarpeeseesi löytyy varmasti.

Masino Industry metallipaljetasaimet

Metallipaljetasaimet

Hitsauspäiset, laipalliset, nivel-, kardaani-, vetotangolliset ja painebalansoidut paljetasaimet kaikkiin teollisuuden käyttökohteisiin.

Masino Industry metalliletkut

Metalliletkut

Korkealaatuiset metalliletkut mm. höyry-, lauhde-, kaasu-, öljy- ja kemikaaliputkistoihin. Tyyppihyväksynnät eri luokituslaitoksilta.

Tuotteemme täyttävät tiukat laatuvaatimukset

Masino Industryn toiminnan laatujärjestelmä on ISO 9001 ja ISO 3834-2 -standardien mukaan sertifioitu. Laatujärjestelmä kattaa myös tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen painelaitedirektiivin 2014/68/EU H-moduulin mukaisesti.

Tehtaallamme hitsattavat letkuasennelmat toimitetaan ISO 10380 -standardin mukaisesti testattuna. Meillä on käytössä myös ISO 45001 työterveys- ja turvallisuusjohtamisen sekä ISO 14001 ympäristöjohtamisen standardit.

Masino Industry kuvakollaasi

Ota tueksesi kumppani, joka hallitsee koko tuotantoketjun

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotteet juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi. Testaamme ne vaatimustesi mukaan ja teemme aina yksilöllisen lopputarkastuksen. Näin putkistotuotteet kestävät varmasti äärimmäisissäkin käyttöolosuhteissa.

Masino Industry tuotanto