Eurofasteners - C-tuotesegmentin palvelut asiakkaiden tarpeisiin

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti mm. hyllytys- ja varmuusvarasto, setitys- ja pakkauspalveluiden avulla sekä muiden asiakaskohtaisesti räätälöitävien palveluiden avulla. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti, asiakastarpeen mukaan muuttuvilla palvelukonsepteilla.

Palvelumme perustuu asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen C-Product Service -konseptin avulla.

Otamme vastuun sovituista tehtävistä ja osaltamme vastaamme toiminnan kehittämisestä.

Hyödynnämme kaikessa toiminnassamme lean-menetelmien periaatteita.

Yrityksemme Suomen toimisto sijaitsee Vantaalla ja laadunvalvontamme ja päävarastomme Virossa lähellä Tallinnaa. Erikoisosaamistamme on kyky ratkaista ja virtaviivaistaa asiakkaidemme pientarvikelogistiikkaa laadusta tinkimättä.

 

Tuotevalikoimamme käsittää yli 100000 nimikettä, joista 9000 nimikettä heti toimitukseen, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tuotteitamme ja palveluitamme ovat mm. vakio-osat, brändätyt tuotteet, erikoistuotteet, asiakaskohtaiset C-tuotteet, setitykset ja tuotannon tarveaineet.

×

Mistä syntyy onnistunut C-tuotepalvelu?

Se syntyy onnistuneesta asiakkaamme tarpeiden ja odotusten ymmärtämisestä, kustannustehokkuudesta ja ylivertaisesta palvelusta. Eurofasteners hoitaa C-tuotesegmentin palvelut yrityksesi puolesta ja kehittää tuotantosi tehokkuutta sekä laatua. Laatuosastomme osaa palvella myös sertifioitujen ja mittatarkkuutta vaativien osien laadunvarmistuksessa.


Tärkeimpiä asiakasryhmiämme ovat:
• elektroniikkateollisuus
• metalliteollisuus
• kokoonpanoteollisuus

×

Toimintamme on ISO9001- ja ISO14001-sertifioitu

Varmistamme tuotteiden laadun asiakkaamme määrityksiä vastaaviksi. Vastaanotto- ja logistiikkaprosessimme ottaa huomioon asiakkaan tiukimmatkin vaatimukset tuotteiden laadussa. Laatuosastomme käyttää laadunvarmistuksessa ISO9001-pohjaista laadunvarmistusprosessia.

 

Tuotteillemme tehdään vastaanottotarkastus Suomessa ja Virossa. Vastaanottoraportit taltioidaan sähköisesti järjestelmäämme. Laadunvarmistuksen pääpaikkamme on Virossa, aivan Tallinnan läheisyydessä.