SUOMEN TPP ASIAKASPROJEKTI

Rakennusten anturat on suojattu kristallisoivalla CWS Admix® vedentiivistysaineella

Turun satama-alueelle, Turunlinnan läheisyyteen on rakentumassa uusi Linnakaupungin kaupunginosa, jonka puusta, kivestä ja tiilestä rakennetut talot ovat puistojen ja saaristomeren ympäröimät. Alueella sijaitsevan Turun Herttua -taloyhtiön rakennusten anturoissa on käytetty CWS Admix®:ia, kristallisoivaa vedentiivistyslisäainetta, joka muodostuu kiinteäksi osaksi betonia. Se suojaa betonirakennetta jopa koko sen elinajan.

 

Helppokäyttöinen, taloudellinen ja ympäristöystävällinen vedentiivistys

Lisättäessä betonimassaan tai laastiin CWS ADMIX® muodostaa liukenemattomia kiteitä kapillaarihuokosiin, jotka kristallisoituvat massaan ja estävät tehokkaasti veden kulkua betonissa ja aikaansaavat pysyvän, koko elinkaareksi vesitiiviin rakenteen.

 

CWS Admix®, jolla on rajaton säilymisaika, annostellaan suoraan betonimassaan (0,8 kg/m3), jolloin se tuo säästöjä vedentiivistyskustannuksiin, kun vältytään erillisiltä työvaiheilta. CWS Admix® ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä ja on myrkytön, jolloin sitä on turvallista käyttää myös juomavesialtaiden ja säiliöiden vedentiivistykseen.

 

CWS Admix® on listattu Pohjoismaisen ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

 

Lue lisää CWS Admix®:sta tai lataa CWS Admix® -esite

 

Kuvat: Pohjola Rakennus Oy Suomi sekä S. Soininen

×

Paikka

Turku

Ajankohta

2022-2023

Rakennuttaja

Pohjola Rakennus

Suoja-aine

CWS Admix®

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Suomen TPP:hen ja kysy meiltä mitoituspalvelusta kohteeseesi.

Sami Soininen

Tuoteryhmäpäällikkö

Betonitekniikka

040 900 5522

Ismo Tirkkonen

Tuotepäällikkö

Betonitekniikka

0400 280 644