Masino-Konaflexin tarjonta on laajentunut sähkö- ja automaatioratkaisuihin

Masino-Konaflexin tarjonta on laajentunut kattaen sähkö- ja automaatiotekniikan tuotteet sekä niihin liittyvät suunnittelu- ja kokoonpanopalvelut. – Voimme nyt tarjota asiakkaillemme Suomen laajimmat kokonaispalveluratkaisut, joissa voimansiirto ja hydrauliikka yhdistyvät sähkö- ja automaatiotekniikkaan. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea tarjoamalla kaikki tarvittavat tuotteet ja palvelut yhdestä paikasta, kertoo Masino-Konaflexin toimitusjohtaja Mikko Vaaraniemi

- Olemme solmineet yhteistyösopimuksen uuden toimittajan kanssa. Tämä yhteistyö tuo asiakkaidemme ulottuville johtavan teollisuusautomaatioratkaisujen tarjoajan, Inovancen tuotteet, joita ovat mm. taajuusmuuttajat, servomoottorit ja ohjaimet, ohjelmoitavat logiikat, liikkeenohjaimet ja I/O-moduulit, CNC-ratkaisut, - ohjaimet ja –ohjelmistot sekä kaapelit ja liittimet, Vaaraniemi jatkaa.  

Vuonna 2003 perustettu Inovance Group on johtava maailmanlaajuinen teollisuusautomaatioratkaisujen toimittaja OEM-valmistajille ja loppukäyttäjille. Joustavat tuotantotekniikat ja asiantunteva ymmärrys kaikista teollisuudenaloista - muovista painamiseen, pakkaamiseen sekä rauta- ja terästuotantoon – mahdollistavat liiketoimintakohtaiset ratkaisut sekä jatkuvan tuotetuen ja neuvonnan. Vuonna 2022 Inovancen liikevaihto oli 3,405M USD ja henkilöstön määrä + 20 000. Sen tuotteita käytetään yli sadassa maassa. - Inovancella on lukuisia toimipisteitä Euroopassa, mikä takaa toimivan teknisen tukipalvelun sekä tuotteiden nopean saatavuuden asiakkaidemme eduksi, kertoo automaatiotuotteiden tuotepäällikkö Pyry Pohjanpalo.  

 

Lisätietoja 
Mikko Vaaraniemi 
toimitusjohtaja 
Masino-Konaflex Oy 
puh. 010 8345 793 
mikko.vaaraniemi(at)masino.fi 

Tuotetiedustelut 
Pyry Pohjanpalo 
Masino-Konaflex Oy 
010 8345 783  
pyry.pohjanpalo(at)masino.fi 

 

Masino-Konaflex on erikoistunut voimansiirron, hydrauliikan ja automaation kehittyneiden järjestelmien sekä komponenttien myyntiin ja maahantuontiin. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme suunnittelua, koneistusta, kokoonpanoa sekä huoltoa. Pitkä kokemuksemme ja laaja asiantuntemuksemme teollisuuden, liikkuvan kaluston sekä meriteollisuuden sovelluksista takaa meidän löytävän asiakkaan tarpeisiin aina parhaan ratkaisun.