Masinolle hopeatason EcoVadis-tunnustus vastuullistyöstä

Masino osallistui joulukuussa 2023 ensimmäistä kertaa EcoVadis-arviointiin ja saavutti Silver-tason luokituksen.  Silver-tason luokitus tarkoittaa käytännössä sitä, että Masino on arvioiduista yrityksistä parhaan 18 prosentin joukossa. EcoVadiksen myöntämä luokitus perustuu tehtyyn arviointiin Masinon työskentelystä liittyen vastuullisuuden eri osa-alueisiin, kuten ympäristöön, työoloihin, ihmisoikeuksiin, etiikkaan ja vastuulliseen hankintaan.

EcoVadis on yksi maailman johtavista vastuullisuusarviointeja tekevistä yrityksistä, se on arvioinut jo yli 100 000 yritystä useilta eri toimialoilta ympäri maailmaa. Arviointi toteutetaan yritysten täyttämän kyselyn sekä EcoVadisin analysoiman kattavan dokumentaation pohjalta. Menetelmät perustuvat kansainvälisiin kestävän kehityksen standardeihin, kuten GRI-ohjeistoon (Global Reporting Initiative), YK:n Global Compact -aloitteeseen sekä ISO 26000 -standardiin. Riippumatonta arviointia valvoo kansainvälinen tieteellinen komitea.

-    Saimme arvioinnista vahvistusta sille, että teemme vastuullisuustyötämme oikeaan suuntaan ja olemme saaneet jo paljon aikaan. Arvioinnista saadun palautteen perusteella pystyimme myös tunnistamaan kehityskohteita mm. vastuulliseen hankintaan liittyen, toteaa konsernin laatu- ja logistiikkapäällikkö Miikka Varhelahti.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme