Mikko Pietarinen Masino Group Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2023

Mikko Pietarinen, 34, on nimitetty Masino-konsernin emoyhtiön toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen. Mikko edustaa Masino Groupin omistajaperheen kolmatta sukupolvea. Hän on työskennellyt Masino-yhtiöissä monipuolisissa tehtävissä ja 1.1.2020 lähtien Masino-Konaflex Oy:n toimitusjohtajana. Masino Groupin hallituksen jäsen Mikko on ollut vuodesta 2009.

Nykyinen toimitusjohtaja Jarmo Pietarinen, joka on luotsannut Masinoa lähes 35 vuoden ajan, vuodesta 1988, tulee toimimaan jatkossa neuvonantajana sekä konsernin kehitysprojektien parissa. Jarmo Pietarinen jatkaa myös Masino Group Oy:n hallituksen jäsenenä.

Toimitusjohtajan vaihdokseen ei liity omistusjärjestelyjä, kaikki Masino Groupin yhtiöt pysyvät Pietarisen perheen omistuksessa.

Masino Groupin liikevaihto on 80M€ ja henkilöstön määrä 180. Toiminta jatkuu myös tulevaisuudessa perustuen osaavaan henkilöstöön, laadukkaaseen tuote- ja palveluvalikoimaan sekä erityisesti hyviin asiakas- ja yhteistyökumppanisuhteisiin.

Masino-Konaflexin toimitusjohtajana aloittaa 1.1.2023 Mikko Vaaraniemi, joka on toiminut aiemmin Masino-Konaflexissa hydrauliikan myyntijohtajana. Muiden Masino Group Oy:n tytäryhtiöiden toiminta jatkuu ennallaan ja teitä palvelevat tutut yhteyshenkilöt.

 

Lisätietoja
Suvi Pietarinen
Hallituksen puheenjohtaja
Masino Group Oy
suvi.pietarinen@masino.fi
puh. 010 8345 509

 

Masino Group on suomalainen perheyritys, joka palvelee muun muassa metalli-, kaivos- ja rakennusteollisuuden tarpeita laajalla asiantuntemuksella ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Edustustuotteiden lisäksi on omaa tuotantoa, loppukokoonpanoa sekä sopimusvalmistajilla valmistettavia tuotteita. Palveluita ovat mm. teollisuushuolto sekä hyllytys- ja varastointipalvelut. Liikevaihto on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Virossa.