LVI-asennustarvikkeet aina valmiina rakennustyömaalla – 5 syytä valita Sejon konttipalvelu

Sejon konttipalveluun sisältyy työmaalle toimitettavan kontin lisäksi yksilöllinen LVI-kannakkeiden ja -asennustarvikkeiden tuotevalikoima ja sen säännöllinen täydentäminen. Näin työmaalla tarvittavat tuotteet ovat aina saatavilla, eivätkä työt viivästy tuotteiden puuttumisen takia.

Sejo on tarjonnut suosittua konttipalvelua jo kolmen vuosikymmenen ajan pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella. Sejon konttipalvelu sopii kaikenkokoisille rakennusalan yrityksille, jotka haluavat tehostaa rakennustyömaan toimintaa sekä pienentää materiaalihävikkiä.

Konttipalvelu on ollut käytössä monentyyppisissä rakennuskohteissa, kuten kauppakeskuksissa sekä liike-, toimitila- ja sairaalarakentamisessa. Se sopii niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiin.

 

1.   LVI-asennustarvikkeiden konttipalvelu säästää työaikaa olennaiseen

Sejon konttipalvelu säästää työntekijöiden työaikaa, kun työmaan ainoaksi tehtäväksi jää tilauksen tekeminen. Tuotteet hankkii, toimittaa ja järjestelee joku muu kuin työmaan työntekijä.

Tarvittavia tuotteita on varmasti aina saatavilla ja kaikki työmaalla tietävät tarkalleen, mistä ne löytyvät. Työskentely on nopeampaa eikä turhia viivästyksiä tule, kun tuotteita ei tarvitse etsiä tai odotella.

”Aikaa ja vaivaa säästyy valtavasti, kun projektipäällikön ei tarvitse itse miettiä ollenkaan, onko työmaalla tarvittavia kiinnitysosia tai muita tarvikkeita. Konttipalvelun ammattilaiset pitävät huolta, että oikeat tarvikkeet löytyvät aina työmaalta.”

– Jari Viita, Sejo

 

2.   Konttipalvelu ehkäisee hävikkiä tehokkaasti

Sejon konttipalvelu ehkäisee materiaalihävikkiä tehokkaasti ja auttaa välttämään hävikistä koituneita ylimääräisiä kustannuksia. Sejo nimittäin hyvittää asiakkaalle konttipalvelun käyttämättömät tuotteet, kun kontti on palautunut takaisin Sejolle. Hyvitettävien tuotteiden on oltava luonnollisesti myyntikuntoisia.

”Konttipalvelussa ei tule hukkaa ollenkaan, vaikka ylimääräiset tuotteet palautuisivat työmaaltakin takaisin konttiin. Hyvitämme kaikki myyntikuntoiset käyttämättömät tuotteet.”

– Jari Viita, Sejo

 

3.   Räätälöity materiaalikontti vastaa rakennustyömaan yksilöllisiin tarpeisiin

Työmaalle valitaan sopivankokoinen kontti sen perusteella, kuinka laaja hanke on kyseessä ja minkä verran kontille on tilaa työmaalla. Sejon tuotevalikoima kattaa noin 4 000 aktiivista tuotetta, joista materiaalikonttiin valitaan työmaan tarpeiden mukaan yleensä noin parisataa tuotetta.

Konttiin toimitettavien tuotteiden määrä pyöristyy ylöspäin täysien pakkausten mukaisesti. Kokemus on myös osoittanut, että tuotteita on hyvä olla kontissa hieman enemmän kuin mitä tilattu kappalemäärä on ollut, jos tuotteen yhtäkkinen menekki olisikin isompi. Ylimääräiseksi jäävät tuotteet hyvitetään asiakkaalle kuitenkin lopussa, joten hävikkiä ei synny.

 

4.   Konttipalvelun LVI-asennustarvikkeet ovat yhdenmukaisia ja tasalaatuisia

Projektin alussa kaikki kontin tuotevalikoiman tuotteet hyväksytään työmaalla. Kontin tuotevalikoima koostuu ainoastaan yhdenmukaisista ja tasalaatuisista tuotteista. Näin myös työnjälki on yhteneväistä ja laadukasta.

Reklamaatiotapauksessa tuotteiden yhdenmukaisuus on myös etu, koska tuotteiden alkuperä on helppo jäljittää.

”Tavaroita tulee eri tavarantoimittajilta, mutta Sejo vastaa kaikista asiakkaille toimittamistaan tuotteista.”

– Jari Viita, Sejo

 

5.   Kaikki LVI-asennustarvikkeet vaivattomasti ja edullisesti yhdeltä toimittajalta

Materiaalikontin täydentämisestä vastaa nimetty kontinhoitaja, joka käy työmaalla täydentämässä konttia sovituin väliajoin. Kontinhoitajan käynnit ovat veloituksettomia.

Tuotteet toimitetaan konttiin rahtivapaasti. Konttiin voi tilata tuotteita alkuperäisen tuotevalikoiman ulkopuolelta, ja myös niiden toimitus on rahtivapaata.

 

Sejo tarjoaa jokaiselle työmaalle sopivan konttipalvelun:

  • Pieni materiaalikontti: Työmaalle toimitettava 3 metriä pitkä ja turvalukittava kontti materiaalipalvelulla.

  • Iso materiaalikontti: Työmaalle toimitettava 6 metriä pitkä ja turvalukittava kontti materiaalipalvelulla.

  • Varastopalvelu: Kontiton materiaalipalvelu kohteeseen, johon kontin sijoittaminen ei ole mahdollista.

  • Rullakkopalvelu: Työpisteille liikuteltava lukittava rullakko. Sejo toimittaa tuotteet työmaalle, mutta työmaan oma vastuuhenkilö huolehtii täyttämisestä.

 

Tutustu Sejon LVI-asennustarvikkeisiin.

Sejon asiakasreferenssi

Katso miten LVI Tasacon Oy minimoi varastokustannukset Sejon konttipalvelun avulla.

×

Kaikki blogit

Asiantuntijoidemme näkemyksiä ja vinkkejä