Masino Oy

Tarkoin valittujen tuotemerkkien pumput, puhaltimet, varaosat sekä asiantunteva huolto samalta kumppanilta kaikkialle Suomeen. Avullamme minimoit tuotannon seisokit - tarjoamme asiantuntevaa täsmäosaamista teollisuuden pumppujen, höyryturbiinien ja vaihteiden huoltoon.

Oikeanlainen pumppu käyttökohteeseesi

Pumppua valitessa käymme ensin yhdessä läpi tarvittavat lähtötiedot, jotka vaikuttavat olennaisesti pumpun valmistusmateriaaliin. Millaista nestettä pumpulla tullaan pumppaamaan? Kuinka paljon painetta tarvitaan? Kuinka paljon pumpun pitää tuottaa? Näiden tietojen pohjalta osaamme suositella oikeanlaista pumppua. Takaamme, että myös hyötysuhde vastaa asettamiasi vaatimuksia.

 

Tunnemme erilaiset pumput ja niiden koko elinkaaren. Palvelemme eri teollisuudenaloja ja osaamme suositella oikeanlaista pumppua vuosien kokemuksella. Saat meiltä asiantuntevan asennuksen ja säännölliset huollot, jotta pumppusi kestää vuosikymmeniä.

×

Saat meiltä palvelua ja osaamista laitteen koko elinkaaren varrelle

Oikea asennus ja ennakoidut, säännölliset huollot takaavat teollisuuden laitteille pitkän iän ja minimoivat yllättävät seisokit. Hyvällä ennakoinnilla myös varaosat saadaan tilattua ajoissa. Saat meiltä tarkan kuvallisen huoltoraportin työnkulusta ja vaihdetuista osista sekä ehdotuksemme seuraaville huolloille. Työn laatu tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme huoltopaikan siistinä ja teemme työn turvallisuusmääräysten mukaisesti.

Laaja huoltopalettimme kattaa kaiken alkuperäisvaraosista ja öljyhuolloista aina höyryturbiinien ja pumppujen revisioihin.

Huollamme osaavasti laitteesi merkistä riippumatta kaikkialla Suomessa.

Työsuhteemme ovat pitkiä ja pyrimme siihen, että saat aina saman tutun huoltomiehen luoksesi.

Asiantuntijamme auttavat uuden tuotteen hankinnassa, asennuksessa, huollossa ja varaosissa.

Nopea ongelmanratkaisu ja asiantuntemus säästää resurssejasi muuhun

Asiantuntijoillamme on vuosikymmenien kokemus voimalaitosten, paperitehtaiden ja prosessiteollisuuden huoltotoimenpiteistä ja heidän osaamistaan pidetään yllä säännöllisillä koulutuksilla. Iso osa asiantuntemustamme on analysointi ja ongelmanratkaisu. Esimerkiksi höyryturbiinin käynnistysongelmat ovat harvoin yksiselitteisiä, jolloin ongelman tunnistaminen vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa.

 

Tilaamalla huollon osaavalta kumppanilta säästät laitoksen kunnossapitoyksikön resursseja muuhun.

×