Masino-Konaflex – täyden palvelun kumppani

Olemme erikoistuneet mekaaniseen, pneumaattiseen ja hydrodynaamiseen voimansiirtoon sekä hydrauliikan ja suodatustekniikan ratkaisuihin.

Tarjoamme kokonaispalveluratkaisut, joissa voimansiirto ja hydrauliikka yhdistyvät sähkö- sekä automaatiotekniikkaan.

Toimitamme teollisuuden laitekokonaisuuksia suunnittelusta ja osien hankinnasta aina kokoonpanoon asti.

Masino-Konaflexin toiminnassa yhdistyvät joustavuus, palvelualttius ja asiantuntijuus.

Suunnittelu

Laitekokonaisuuksien huolellisella suunnittelutyöllä on tärkeä rooli hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Suunnittelemme asiakkaillemme räätälöityjä kokonaisuuksia ja valitsemme niihin sopivat komponentit.

 

Käytössämme on useiden eri toimittajien valinta- ja laskentaohjelmat, joilla määritämme nopeasti oikeankokoiset ja -malliset komponentit. CAD-laskenta- ja suunnittelupalvelumme vastaa koneistokokonaisuuksista.

×

Koneistus

Koneistusosastollamme koneistamme pääasiassa myymiämme tuotteita. Meillä on hyvä ja ajantasainen konekanta, joka taipuu joustavasti erilaisiin koneistuksen töihin.

 

Konekantamme avulla pystymme joustavasti ja tehokkaasti koneistamaan niin pienet kuin isommatkin akselireiät sekä kiilaurat, jopa tilauspäivän aikana. Toimitamme myös erikoisia, ei-standardin-mukaisia osia, kattavan alihankkijaverkostomme avulla.

×

Kokoonpano

Meillä on tarjota käyttöönne laaja hydrauliikan osaaminen komponenttien ja laitekokonaisuuksien suunnittelusta aina kokoonpanoon saakka. Kauttamme myös räätälöidyt hydrauliikkajärjestelmät, sekä niihin liittyvät huollot ja modernisoinnit.

 

Olipa kyseessä pienkoneikko, standardikoneikko, asiakasräätälöity koneikko, järjestelmä tai toimilaite, meillä on tarjota siihen sopiva kokonaisuus. Koneikkojen valmistuksessa hyödynnämme Masinon omaa komponenttien tuoteohjelmaa.

×

Huolto

Kuuntelemme asiakkaidemme huoltotarpeita tarkalla korvalla. Meillä on vahva alan osaaminen ja ammattitaitoinen henkilöstö huolehtimassa asiakkaidemme tarpeista tuotteiden koko elinkaaren ajan.

 

Olemme erikoistuneet hydrauliikkapumppujen ja -moottoreiden huoltoihin. Lisäksi meillä on käytössä Turun yksikössä erillinen testipenkki, jolla on mahdollista toteuttaa avovoimansiirrossa käytettävän pumpun ja moottorin yhteistestaus tai testata hydrauliikkapumppua ja -moottoria erikseen.

×