Masino-Konaflex – suuret voimat liikkeelle voimansiirto- ja hydrauliikkaratkaisuilla

Vaativat teollisuuden olosuhteet tarvitsevat luotettavat ratkaisut ja asiantuntevan kumppanin. Masino-Konaflex on erikoistunut mekaaniseen, pneumaattiseen ja hydrodynaamiseen voimansiirtoon sekä hydrauliikan ja suodatustekniikan ratkaisuihin.

Tuotevalikoimamme kehittyy yrityksesi tarpeiden mukaan.

Valikoimastamme löydät voimansiirron, hydrauliikan ja suodatustekniikan komponentit teollisuuden kunnossapitoon ja laitevalmistajien ja korjaamojen tarpeisiin. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme yhteistyössä asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa. Näin voimme varmistaa, että meillä on tarjota tarvitsemasi tuote silloin, kun sitä tarvitset.

×

Varastossamme on laaja valikoima,

joten pystymme vastaamaan yllättäviinkin tarpeisiisi nopeasti. Useimmat tuotteet ovat olleet valikoimassamme jo pitkään. Siksi luotamme niiden laatuun ja tunnemme niiden ominaisuudet perinpohjaisesti. Autamme valitsemaan parhaat tuotteet jokaiseen kohteeseen.

×

Suunnittelusta kokoonpanoon

Toimitamme teollisuuden laitekokonaisuuksia suunnittelusta ja osien hankinnasta aina kokoonpanoon asti. Koneistusosastomme viimeistelee kokonaisuuden niin, että saat käyttöösi mahdollisimman valmiin tuotteen. Asiantunteva huoltomme pidentää järjestelmäsi elinkaarta.

 

Katso konekantamme >

 

Vankan osaamispohjan ja parhaan asiantuntemuksen asiakkaidemme tarpeisiin varmistaa Masino-Konaflexin yritysten yli 100 toimintavuoden yhteenlaskettu kokemus voimansiirron ja hydrauliikan alalta. Asiantuntijamme löytävät sinulle tehokkaimman ratkaisun käyttökohteesta riippumatta.

Ammattitaitoinen hydrauliikkahuoltomme palvelee sinua

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus useiden eri pumppu- ja moottorimerkkien korjauksesta ja kokonaisjärjestelmien huollosta. Saat meiltä kilpailukykyisen hinnan ja nykyaikaisilla välineillä ja varaosilla toteutetun hydrauliikkahuollon.

Pääset tutustumaan valikoimaamme myös yleisesitteen kautta

Asiantuntijamme löytävät sinulle tehokkaimman ratkaisun käyttökohteesta riippumatta.