Masino Industry – putkistotuotteiden toimittaja, joka tuntee koko tuotantoketjun

Putkistotuotteiden on oltava luotettavia äärimmäisissäkin käyttöolosuhteissa. Masino Industry on laadukkaiden putkistotuotteiden kotimainen toimittaja, joka valmistaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä metallipaljetasaimia ja kokometalliletkuasennelmia.

Räätälöityä

Saat tarpeisiisi valmistetut tuotteet nopeasti ja luotettavasti.

Paikallista

Paikallinen vahva valmistus-, mitoitus- ja suunnitteluosaamisemme takaa laadukkaat tuotteet ja nopean vasteajan.

Palvelua

Teemme tiiviisti yhteistyötä kanssasi, jotta paras ratkaisu juuri sinun tarpeeseesi löytyy varmasti.

Ota tueksesi kumppani, joka hallitsee koko tuotantoketjun

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotteet juuri sinun yksilöllisiin tarpeisiisi. Testaamme ne vaatimustesi mukaan ja teemme aina yksilöllisen lopputarkastuksen. Näin putkistotuotteet kestävät varmasti äärimmäisissäkin käyttöolosuhteissa.

×

Metallipaljetasaimet ja metalliletkut valmistetaan omalla Ylöjärven tehtaallamme.

Tarkoin testatuilla paljetasaimilla kompensoidaan mm. putkistoissa tapahtuvia lämpöliikkeitä, mekaanista värähtelyä ja äänenkulkua esimerkiksi kaukolämpöverkoissa ja prosessiteollisuuden putkistoissa. Metalliletkuasennelmia käytetään mm. höyry-, lauhde- ja kaasuputkistoissa. Ne kestävät esimerkiksi kemiallista ja mekaanista kulutusta ja suuria lämpötilaeroja.

 


 

Metallipaljetasaimet ja -letkut testataan tarkoin ja niillä on lukuisia eri luokituslaitosten tyyppihyväksyntöjä. Edustusmyynnissämme on myös muista materiaaleista valmistettuja paljetasaimia, joiden valinnassa autamme mielellämme, aina käyttökohteen erityispiirteet huomioiden.