Nousuputkistojen lämpölaajenemisen hallinta tornitaloissa

Sejo toimitti REDIn Loistoon kannakointi- ja kiinnitysjärjestelmät

Järjestyksessä toinen Helsingin Kalasataman tornitalo, REDIn Loisto, kohoaa 124 metrin korkeuteen Kalasataman ylle. SRV:n rakennuttamassa syksyllä 2021 valmistuneessa tornitalossa on 249 huoneistoa 32 kerroksessa.

 

Lähes neljänkymmenen vuoden kokemuksen LVI-urakoinnista omaava Sveimik Oy toteutti REDIn Loistossa LVI-urakat kokonaisuudessaan. Sejo valittiin kohteeseen kannakointi- ja kiinnitysjärjestelmien toimittajaksi pitkän ja sujuvan yhteistyön tuloksena.

 

Korkea rakentaminen vaatii huomion kiinnittämistä talotekniikan järjestelmiin, koska korkea rakentaminen tuo myös niihin omat haasteensa. Tornitalojen tekniikkakuilujen putkilinjat ovat pitkiä ja kuilut usein ahtaita tilan käytön maksimoimisen takia. Nämä asiat tuovat omat haasteensa putkistojen lämpöliikkeiden kompensointiin sekä putkistojen kannakointiin kuiluissa.

 

Pitkällä vuosikymmien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla Sejo toi projektiin asiantuntijuutta tornitalojen nousuputkistojen lämpölaajenemisen hallintaan liittyen. Sejon asiantuntijat tekivät suunnitelmat ja mitoitukset paljetasainten, kiinto- ja ohjauspisteiden sekä kiintopistevoimien laskennan osalta seuraaviin putkistoihin:

  • käyttövesi
  • lämmitys ja jäähdytys
  • viemärit
  • palovesi

 

Toimitimme kohteeseen seuraavat kannakointijärjestelmät ja tuotteet Sejon valikoimasta:

Asiantuntijoidemme avulla projektiin ja sen haasteisiin löydettiin Sejon laajasta tuotevalikoimasta sopivat ja laadukkaat ratkaisut, jotka kestävät aikaa.

 

Lue lisää aiheesta

 

Tarvitsetko konsultaatioapua tai ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä omaan projektiisi? Ota yhteyttä:

×

Etelä-Suomi

Juuso Arminen

Tuotepäällikkö

010 8345 629