Uratarinat

Topias Tiainen löysi Sejolta mielenkiinnon rakennusalaan: ”Opin edelleen joka päivä jotain uutta”

Kesätyöntekijänä Sejon Turun myymälässä aloittanut Topias Tiainen on ollut toukokuusta 2020 asti täysipäiväinen sejolainen. LVI-asennustarvikkeiden myymälässä työn monipuolisuus, sopivasti vaihteleva tahti ja kannustava porukka tekevät työstä Topiakselle mielekästä. Uutta tietoa ja osaamista tarttuu matkaan joka päivä.

×

Ari-Pekka Alholehto kasvoi Masinolla harjoittelijasta työnjohtajaksi: ”Ongelmanratkaisu on työn suola”

Ari-Pekka Alholehto on vasta 35-vuotias, mutta takana on jo pitkä ura Masinolla. Ylöjärven tehtaan työnjohtajan roolissa hän vastaa tuotannon sujuvuudesta ja auttaa muita innostumaan ja onnistumaan työssään.

×

Kirjanpitäjän työssä on rutiinia ja vaihtelua – Hanne Tuomainen kouluttautui Masinolla taloushallinnon ammattilaiseksi

Hanne Tuomainen aloitti Masinolla aulapalvelussa, mutta opiskeli pian oppisopimuksella taloushallinnon ammattilaiseksi. Masino Oy:n kirjanpitäjänä toimiva Hanne käynnistää päivänsä rutiineilla ja nauttii työn monipuolisuudesta.

 

Arjessa ilahduttaa oma tiivis työyhteisö ja koko yrityksen lämmin henki.

×

Jon Sundströmin työ teollisuushuollossa on yhdistelmä sosiaalisia taitoja ja teknistä osaamista

Kun teollisuuslaitoksen pumppu tai höyryturbiini poksahtaa tai kalenteri ilmoittaa määräaikaishuollosta, paikalle lähtee Jon Sundström työpareineen. Rooli Masinon teollisuushuollon supervisorina vie miestä viikoittain eri puolille Suomea monenlaisiin laitoksiin. Vaikka hän huoltaa koneita, työ vaatii myös ihmistaitoja.

×

Työn vapaus ja perheyrityksen arvot houkuttelivat Jukka Taipaluksen Masinolle myyjäksi

Myynti-insinöörinä Masinolla työskentelevä Jukka Taipalus saa suurinta nautintoa työssään, kun löytää juuri asiakkaan tarpeisiin sopivat tekniset ratkaisut. Työn paikkariippumattomuus on olennainen edellytys Jukalle. Hän nimittäin palasi nuoruutensa seuduille Kurikkaan vuonna 2000, eikä muualle enää muuttaisi.

×