Sejon nopean ja luotettavan palvelumallin ansiosta LVI Tasacon minimoi varastointikustannukset tinkimättä työn sujuvuudesta

Varastoinnista aiheutuu kustannuksia ja se sitoo pääomaa. LVI-alan urakointipalveluita tarjoava LVI Tasacon minimoi omat varastointikustannuksensa pitämällä työkalu- ja tavaravarastonsa minimissä. Jotta ammattilaiset voivat työskennellä työmailla häiriöittä, on tavaratilausten saavuttava perille nopeasti ja luotettavasti tilauksen jälkeen.  

 

LVI Tasacon on jo vuosia tilannut tarvitsemansa työkalut ja LVI-tarvikkeet Sejolta.

 

”Toimitus toimii todella hyvin ja nopeasti. Jos tänään teemme tilauksen, niin huomenna tuotteet saapuvat”, kertoo LVI Tasaconin perustaja Jussi Saari.  

×

LVI-tuotteiden toimitus huolettomasti palveluna

Isommilla urakointityömailla LVI Tasaconilla on käytössään Sejon konttipalvelu, joka sisältää sovitun valikoiman kiinnikkeitä ja kannakkeita työmaalla olevassa kontissa. Sejo käy täydentämässä konttivarastoa automaattisesti aina, kun tarvetta on. Näin LVI Tasaconin työntekijät voivat keskittyä työn tekemiseen huolehtimatta tarvikkeiden riittävyydestä.  

 

Sejon ja LVI Tasaconin yhteistyö alkoi reilu kymmenen vuotta sitten, kun Saari oli mukana ensimmäisissä urakoissaan ja yhteistyö on jatkunut tiiviinä siitä saakka.

 

Sejon palvelualttius saa kiitosta

 

LVI Tasaconin työntekijät piipahtavat mielellään Sejon myymälässä, jossa kahvinjuonnin lisäksi hoituvat helposti myös LVI-tarvikkeiden ja asennustyökalujen hankinta.  

 

”Parasta yhteistyössä on palvelualttius. Lahtisen Mikalle kun soittaa ja pyytää vaikka polkupyörän, niin kyllä se jostain järjestyy”, Saari päättää tyytyväisenä.

×

LVI Tasacon Oy on vuonna 2014 perustettu kehittyvä LVI-alan urakointipalveluja tarjoava yritys. Ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen henkilökunta niin johdossa kuin asentajissakin on LVI Tasaconin vahvuus.

×

Tilaa tarvitsemasi työkalut ja LVI-tarvikkeet Sejolta

Referenssejä

Raide-Jokeri pikaraitiolinja

Kuitubetonimassan käyttö Raide-Jokerin betonivaluissa nopeutti oleellisesti raudoitustyötä
Lue lisää

Datakeskushankkeet

Sejo mukana useissa Datakeskushankkeissa
Lue lisää

Pohjola Rakennus - taloyhtiö Turun Herttua

Rakennusten anturat suojattu kristallisoivalla CWS Admix® vedentiivistysaineella
Lue lisää

REDIn Loisto

Sejo on valittu REDIn Loiston kannakointi- ja kiinnitysjärjestelmien toimittajaksi
Lue lisää

Tampereen rantatunneliprojekti

Tampereen rantatunneliprojekti toteutui nopeammin ja edullisemmin FortaFerro®-makrokuidun ansiosta
Lue lisää

Suptek

”Masinolaiset auttavat tilanteessa kuin tilanteessa."
Lue lisää

LVI Tasacon

”Parasta yhteistyössä on palvelualttius."
Lue lisää
×