FLOWSERVE SIHI Dry - vakuumipumput

Varastossa
Tuotekoodi: 158663 Kopioitu leikepöydälle
Flowserve SIHI Dry on täysin kuivakäyttöinen vakuumipumppu, jonka kahta ruuvia pyörittävät synkronoidusti omat integroiduilla taajuusmuuttajilla ohjatut sähkömoottorit. Koska ruuvien välillä ei ole mekaanista välitystä, pumppu käy erittäin hiljaa. Mekaanisen välityksen puuttuessa pumpussa ei ole lainkaan öljyä, joten öljymäärän tarkastuksia tai öljynvaihtoja ei tarvitse tehdä, eikä vaaraa öljyn likaantumisesta ole. Pumpussa ei ole mekaanisia tiivisteitä, vaan akselitiivistys on toteutettu kontaktivapailla labyrinttitiivisteillä. Pumpun pesä voidaan nostaa ruuvien päältä pois tarkastusta ja puhdistusta varten ilman että ruuveihin, moottoreihin tai laakereihin kosketaan.

Pumppu on suunniteltu kohteisiin, joissa vaaditaan syvää vakuumitasoa sekä hiljaista ja tasaista käyntiä. Älykäs pumppu säätää pyörimisnopeuden siten, että kondensoitumiselta vältytään, eikä korroosiota pääse tapahtumaan.

Pumppu kestää kiintoaineita sekä nestekuorman kaasun mukana ja se voidaan toimittaa yksittäisenä komponenttina tai kokonaisena yksikkönä erilaisilla lisälaitteilla, kuten venttiileillä ja lämmönvaihtimilla, varustettuna.

Kapasiteetti: 100–1000 m³/h
Syvin mahdollinen paine: < 0,001 mbara
Brand Flowserve SIHI
Product type CustomMadeProduct
Main product group Pumput
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FLOWSERVE SIHI Dry - vakuumipumput

Masino Oy

Myynti

010 8345 500 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa