Liitoskytkimet

Varastossa
Tuotekoodi: 158698 Kopioitu leikepöydälle
Voith HyCon liitoskytkimet

Voith HyCon liitoskytkimillä mahdollistetaan välyksetön, kitkaan perustuva, nopeasti asennettava/purettava akseli-akseli tai akseli-napa liitos. Kytkimen käyttö on hydraulinen ja se on helposti sovitettavissa erilaisiin käyttökohteisiin.

HyCon kytkimen toiminta perustuu kahden päällekkäin asennetun kartiohylsyn liikuttamiseen hydraulisesti ja tästä syntyvän puristusvoiman käyttämistä välittämään kitkan avulla vääntömomentin akselilta akselille tai akselilta navalle. Hydraulipainetta käytetään ainoastaan kytkimen asennuksessa.


Voith HyGrip liitoskytkimet

Voith HyGrip liitoskytkimillä mahdollistetaan välyksetön, kitkaan perustuva, nopeasti asennettava/purettava akseli-napa liitos. Kytkimen käyttö on hydraulinen ja se on helposti sovitettavissa erilaisiin käyttökohteisiin.

HyGrip kytkimen toiminta perustuu hydrauliseen painehylsyyn ja hydraulipaineella luodun puristusvoiman käyttämiseen vääntömomentin siirtämiseen akselilta navalle. Hydraulipaine lukitaan kytkimeen käytön ajaksi.


Voith HyLoc liitoskytkimet

Voith HyLoc liitoskytkimillä mahdollistetaan välyksetön, kitkaan perustuva, nopeasti asennettava/purettava akseli-napa liitos. Kytkimen käyttö on hydraulinen ja se on helposti sovitettavissa erilaisiin käyttökohteisiin.

HyLoc -kytkimen toiminta perustuu kytkimen sisälle asennetun kartiomännän liikuttamiseen hydraulisesti ja tästä syntyvän puristusvoiman käyttämiseen vääntömomentin siirtämiseksi akselilta navalle. Hydraulipainetta käytetään ainoastaan kytkimen asennuksessa.
Product type CustomMadeProduct
Main product group Voimansiirtotekniikka
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Liitoskytkimet

Masino-Konaflex

Myynti

010 8345 500 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa