Momentinrajoittimet

Varastossa
Tuotekoodi: 158700 Kopioitu leikepöydälle
• Voith AutoSet momentinrajoituskytkimet hallitulla luistolla ja automaattisella takaisinkytkennällä.

Voith AutoSet on tarkin markkinoilta löytyvä momentinrajoitin/turvakytkin, varustettuna hallitulla luistolla ja automaattisella takaisinkytkennällä. AutoSet kytkimet leikkaavat säädettyä suuremmat momenttipiikit luistamalla. Luistomatka voi olla maksimissaan 180°, luiston jatkuessa kytkin laukeaa, vapauttaen käytön. Kytkimen takaisinkytkentä on täysin automaattinen, vaatimatta mitään ulkopuolisia toimenpiteitä.

Tärkeimmät ominaisuudet ovat tarkkuus, varmuus, säädettävyys ja keveys. Tarkasti säädettävä laukaisumomenttiarvo mahdollistaa muiden käyttölaitteiden koon optimoinnin. Ylimääräiset aineen väsymisestä johtuvat laukeamiset jäävät pois. Erinomainen säädettävyys varmistaa uuden laitteiston turvallisen sisäänajon ja mahdollistaa voimalinjan päivittämisen. Kytkimen alhainen paino, hitsausmomentti ja koko suhteessa sen momentinsiirtokykyyn ovat usein ylivertaisia etuja verrattaessa Voith AutoSet kytkimiä kilpaileviin tuotteisiin.
Voith AutoSet kytkimiä on saatavilla vääntömomenttitarpeisiin aina 275 kNm asti.


• Voith SlipSet momentinrajoituskytkimet kontrolloidulla luistolla.

SlipSet –kytkimen toiminta perustuu kontrolloituun luistoon. Kytkin luistaa vääntömomentin ylittäessä kytkimelle säädetyn arvon, suojaten muita voimansiirtokomponentteja haitallisilta lyhytkestoisilta momenttipiikeiltä, toimien ikään kuin käyttöön sisäänrakennettuna iskunvaimentimena. Tyypiltään laukeamattomana, kytkin kuitenkin säilyttää linkin käyttävän ja käytetyn laitteen välillä, mahdollistaen tuotannon jatkumisen myös ylikuormitustilanteen jälkeen, heti kuormitustason laskiessa normaaliksi. SlipSet –kytkimeen liitettävä CMS (Coupling Monitoring System) mahdollistaa voimalinjan suorituskyvyn optimoinnin, proaktiivisen huoltosuunnittelun ja se on myös liitettävissä asiakkaan nykyiseen tuotannonvalvontajärjestelmään.

• Voith SafeSet momentinrajoituskytkimet välittömällä laukaisulla.

Voith SafeSet on tarkin markkinoilta löytyvä momentinrajoitin/turvakytkin. Tärkeimmät ominaisuudet ovat tarkkuus, varmuus, säädettävyys ja keveys. Tarkasti säädettävä laukaisumomenttiarvo mahdollistaa muiden käyttölaitteiden koon optimoinnin. Ylimääräiset aineen väsymisestä johtuvat laukeamiset jäävät pois. Erinomainen säädettävyys varmistaa uuden laitteiston turvallisen sisäänajon ja mahdollistaa voimalinjan päivittämisen. Kytkimen alhainen paino, hitsausmomentti ja koko suhteessa sen momentinsiirtokykyyn ovat usein ylivertaisia etuja verrattaessa Voith SafeSet kytkimiä kilpaileviin tuotteisiin.
Voith SafeSet kytkimiä on saatavilla vääntömomenttitarpeisiin aina 20000 kNm asti.


• Voith SmartSet momentinrajoituskytkimet kontrolloidulla luistolla

Voith SmartSet on tarkin markkinoilta löytyvä momentinrajoitin/turvakytkin. Kytkimen toimita perustuu SafeSet kytkimen toimintaperiaatteeseen, lisättynä SmartSet –lisälaitteella. Tämä lisälaite mahdollistaa kytkimen hallitun luiston ja sen kytkeytymistä säätelee keskipakoisvoima. Kytkin soveltuu käytettäväksi esimerkiksi suurien lyhytaikaisten värähtelymomenttien hallintaan tahtimoottorikäytöissä. Luiston jatkuessa yli sallitun kytkin laukeaa vapauttaen käytön, suojaten voimalinjan komponentteja rikkoutumiselta.

Voith SmartSet on tarkin markkinoilta löytyvä momentinrajoitin/turvakytkin. Tärkeimmät ominaisuudet ovat tarkkuus, varmuus, säädettävyys ja keveys. Tarkasti säädettävä laukaisumomenttiarvo mahdollistaa muiden käyttölaitteiden koon optimoinnin. Ylimääräiset aineen väsymisestä johtuvat laukeamiset jäävät pois. Erinomainen säädettävyys varmistaa uuden laitteiston turvallisen sisäänajon ja mahdollistaa voimalinjan päivittämisen. Kytkimen alhainen paino, hitsausmomentti ja koko suhteessa sen momentinsiirtokykyyn ovat usein ylivertaisia etuja verrattaessa Voith SmartSet kytkimiä kilpaileviin tuotteisiin.
Voith SmartSet kytkimiä on saatavilla vääntömomenttitarpeisiin aina 10000 kNm asti.
Product type CustomMadeProduct
Main product group Voimansiirtotekniikka
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Momentinrajoittimet

Masino-Konaflex

Myynti

010 8345 500 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa