Makita kulmahiomakone LXT® DGA508Z

Varastossa
Tuotekoodi: DGA508Z Kopioitu leikepöydälle
Makita DGA508Z 125 mm akkukäyttöinen kulmahiomakone, runkoversio ilman akkua ja laturia
Vaativaan ammattikäyttöön soveltuva pienikokoinen hiiliharjaton kulmahiomakone 125 mm laikan halkaisijalla. Koneessa on vakioelektroniikka, ylikuormitussuoja, nopea turvallisuutta lisäävä laikkajarru sekä AVT-tärinävaimennettu sivukahva. Kone on varustettu alapuolisella turvakytkimellä. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

Makitan akkukäyttöinen kulmahiomakone DGA508 on erittäin voimakas ammattilaisen työkalu, jolla saavutetaan lähes johdollisen koneen tehot. Kone on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla, jonka etuja ovat paitsi suuri teho ja pienempi virrankulutus myös pieni koko ja pitkä elinikä. Laikkakoko 125 mm.

Kulmahiomakoneessa on automaattinen kierrosluvun säätö, joka asettaa kierrosluvun oikeaksi työstötilanteen mukaisesti. Kun konetta kuormitetaan paljon, kierrokset laskevat sellaiselle tasolle minkä elektroniikkayksikkö pystyy pitämään kuormituksessa vakaana. Ylikuormitustilanteessa laite pysäytetään. Koneen LED-valo palaa vihreänä, kun automaattinen kierrosluvun säätö on aktivoitunut suurelle kuormitukselle. Punainen LED-valo ilmoittaa ylikuormitustilanteesta, kun laite on pysäytetty ja kone pitää käynnistää uudelleen. Elektroninen jarru pysäyttää laikan pyörimisen nopeasti kun kone sammutetaan virtakytkimestä.

Irroitettavat pölysuojat estävät haitallisen pölyn kulkeutumisen jäähdytysilman mukana koneen sisälle, ja ne tulisi putsata säännöllisesti ilmavirran maksimoimiseksi. Turvallisuutta käytössä lisäävät alapuolinen turvakytkin ja pehmeä käynnistys. Pehmeän käynnistyksen avulla eliminoidaan konetta käynnistettäessä vaarallinen koneen pyörähtäminen käyttäjän kädessä.
Allowed maximum load (N) 0
Shear strength (kN) 0.000000
Base unit (ERP) Kpl
Sales unit quantity 0
Brand Makita
Cross section (cm2) 0.000000
Diameter (mm) 0.000000
Height 0.000000
Hole diameter (mm) 0.000000
Length (mm) 0
Maximum length (mm) 0.000000
Pipe diameter Ø mm 0.000000
Item Number (ERP) DGA508Z
ERP Supplier (ERP) 57
Status Rikastus kesken
Main product group LVI-tarvikkeet ja rakentaminen
Product type BasicProduct
Sound insulation (dB) 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Makita kulmahiomakone LXT® DGA508Z

Sejo

Myynti, Vantaa

010 8345 600 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa