Makita poravasara LXT® DHR242Z

Varastossa
Tuotekoodi: DHR242Z Kopioitu leikepöydälle
Makita akkukäyttöinen iskuporakone DHR242Z, runkoversio ilman akkua ja laturia
Tehokas hiiliharjattomalla pystymoottorilla varustettu poravasara. Moottorin sijoitus mahdollistaa koneen lyhyen ja ergonomisen rakenteen. Porauksen lisäksi koneesta löytyy myös piikkaustoiminto esim. laattojen irroitukseen. Koneen iskuvoima on 2,0 Joulea ja suurin teräkoko betoniin 24 mm. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

DHR242 on tehokas poravasara ammattilaisen tarpeisiin. Pitkäikäisellä ja virtaa säästävällä hiiliharjattomalla moottorilla saavutetaan jopa 2,0 J iskuvoima ja portaattoman nopeudensäädön avulla kierrokset saa asetettua sopimaan erilaisiin töihin. Moottori on sijoitettu pystyasentoon, jolloin koneen koko pysyy kompaktina. Koneessa on 3 eri toimintoa: poraus iskulla, poraus ilman iskua ja piikkaustoiminto esim. laattojen irrotukseen. Poravasaraan sopii SDS-Plus terät ja niitä on helppoa ja nopeaa vaihtaa istukan pikalukituksen ansiosta. Makita XPT järjestelmä suojaa konetta tehokkaasti vettä ja pölyä vastaan vaativimmissakin oloissa. Maksimi kapasiteetti betoniin poratessa on 24 mm, suositeltu teräkoko 6 – 12 mm.

Kahvan tärinävaimennuksen ansiosta työskentely on käyttäjälle erittäin mukavaa. LED-valo valaisee työkohteen, joten työskentely on mahdollista myös hämärässä. Koneen sivussa olevalla syvyydenrajoittimella varmistat, että reiät porataan juuri halutun syvyisiksi.

Lisävarusteena on saatavilla koneeseen liitettävä, HEPA suodattimella varustettu pölynimulisälaite. Sen avulla suurin osa poraamisesta muodostuvasta pölystä imetään helposti tyhjennettävään säiliöön.

Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.
Allowed maximum load (N) 0
Shear strength (kN) 0.000000
Base unit (ERP) Kpl
Sales unit quantity 0
Brand Makita
Cross section (cm2) 0.000000
Diameter (mm) 0.000000
Height 0.000000
Hole diameter (mm) 0.000000
Length (mm) 0
Maximum length (mm) 0.000000
Pipe diameter Ø mm 0.000000
Item Number (ERP) DHR242Z
ERP Supplier (ERP) 57
Technical name (ERP) Hiiliharjaton, SDS-plus, runko
Status Rikastus kesken
Main product group LVI-tarvikkeet ja rakentaminen
Product type BasicProduct
Sound insulation (dB) 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Makita poravasara LXT® DHR242Z

Sejo

Myynti, Vantaa

010 8345 600 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa