Makita iskevä ruuvinväännin LXT® DTD172Z

Varastossa
Tuotekoodi: DTD172Z Kopioitu leikepöydälle
Erittäin kompakti iskevä ruuvinväännin, näppärä käyttää ahtaissa tiloissa, runkoversio ilman akkua ja laturia
Ruuvinvääntimien 18V lippulaivamalli. Neljä nopeus- / tehoasetusta 180/170/50/20Nm mahdollistavat monipuoliset työt isosta pieneen ruuviin. Entistä kapeampi runkomuotoilu mahdollistaa pääsyn ahtaampiin paikkoihin. Kirkkaat LED työvalot voidaan asettaa palamaan myös silloin kun konetta ei käytetä. Näin kone toimii myös pienenä työvalona. Runkoversio.

Erittäin kompakti 18V iskevä ruuvinväännin. Hiiliharjattomalla moottorilla varustetussa koneessa on jopa 180Nm maksimivääntö.

Koneessa on helppokäyttöinen valintapaneeli, josta on valittavissa neljä eri asetusta sekä iskuvoimakkuuden että kierrosluvun säätöä varten. Iskuvoimakkuuden asetuksia voi vaihtaa kätevästi myös koneen käyttökytkimen yläpuolella olevasta toimintonapista. Valittavat iskuvoimat ovat noin 20/50/170/180Nm.

Valintapaneelista voidaan valita myös erilaisia avustustoimintoja: Porakärkiruuveille asetus, jossa kone pyörii ensin täydellä kierrosluvulla. Kun ruuvi on läpäisemässä metallin, tunnistaa kone tämän vastuspiikin ja säätää pyörimisnopeuden hitaammalle kierrosluvulle. Näin ruuvin loppukiristys on huomattavasti helpompi hallita. Porakärkiruuveille löytyy kaksi eri asetusta eri materiaalivahvuuksien mukaan.

Pulttien avaukseen oma asetus, jossa pulttia tai mutteria avattaessa on alussa kaikki tehot käytössä. Kun ruuvi alkaa kiertymään auki pysähtyy kone automaattisesti, jolloin loppuavaus on helpommin hallittavissa, eikä pultti tai mutteri karkaa käsistä.

Pitkille puuruuveille on asetus, jossa kone pyörii aluksi hitaasti, jotta ruuvauksen aloitus on helpommin hallittavissa. Kun ruuvi alkaa kiertymään puun sisään lisää elektroniikka tehoja automaattisesti, jotta ruuvaus käy nopeasti.

Makita XPT järjestelmä suojaa konetta tehokkaasti vettä ja pölyä vastaan vaativimmissakin oloissa, LED-valot koneen molemmin puolin valaisevat työkohteen tehokkaasti. Koneen valot saadaan palamaan myös yhtäjaksoisesti jopa tunniksi kerrallaan, jolloin kone toimii myös valaisimena. Vakiovarusteena tulevalla koukulla koneen saa kätevästi riippumaan esim. vyöstä, housuntaskusta jne. Runkoversio.
Allowed maximum load (N) 0
Shear strength (kN) 0.000000
Base unit (ERP) Kpl
Sales unit quantity 0
Brand Makita
Cross section (cm2) 0.000000
Diameter (mm) 0.000000
Height 0.000000
Hole diameter (mm) 0.000000
Length (mm) 0
Maximum length (mm) 0.000000
Pipe diameter Ø mm 0.000000
Item Number (ERP) DTD172Z
ERP Supplier (ERP) 57
Technical name (ERP) 18 V,hiiliharjaton/runko
Status Rikastus kesken
Main product group LVI-tarvikkeet ja rakentaminen
Product type BasicProduct
Sound insulation (dB) 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Makita iskevä ruuvinväännin LXT® DTD172Z

Sejo

Myynti, Vantaa

010 8345 600 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa