Makita poravasara LXT® DHR183Z

Varastossa
Tuotekoodi: DHR183Z Kopioitu leikepöydälle
Kevyt ja tehokas kaksitoiminen akkuporavasara ahtaisiin tiloihin, runkoversio ilman akkua ja laturia
18V, SDS-PLUS, 18 mm, 1,7 J
Kaksitoiminen (poraus ja poraus iskulla) 18V akkuporavasara, sopii keveytensä ja kompaktin kokonsa puolesta erityisesti proppukoneeksi. Kapasiteetti 18 mm, mutta ihanteellinen 5-10 mm terille. Hiiliharjaton moottori ja 1,7 J iskuvoima. Lisävarusteena saatavana pölynpoistoyksikkö (DX16). Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

Akkuporavasara DHR183 SDS-PLUS kiinnityksellä on kevyt ja ergonominen poravasara. Kompaktin koon ansiosta erityisesti proppukoneeksi kehitetty malli on vahvimmillaan 5-10 mm reikien poraamisessa. Kaksitoimisessa (poraus ja poraus iskulla) poravasarassa on tehokas ja huoltovapaa hiiliharjaton moottori ja se käyttää voimanlähteenä Makita LXT 18V akkua.

Iskuvoimaa koneessa on jopa 1,7 J minkä ansiosta poraus käy joutuisasti. Ergonomisen muotoilun ja keveyden vuoksi työskentely sujuu myös ahtaissa tiloissa. Lisäksi AVT-tärinänvaimennus vähentää tärinää, jolloin käyttäjään ei kohdistu niin kovaa rasitusta.

DHR183 akkuporavasarassa on portaaton nopeudensäätö, jolla nopeuden saa säädettyä sopivaksi työstettävän kohteen mukaan. Suunnanvaihtokytkimen ansiosta saat saman kierrosluvun ja vääntövoiman molempiin suuntiin.

LED-valo valaisee tehokkaasti työstettävän kohteen, joten työskentely onnistuu hämärässäkin. Turvakytkin estää koneen tahattoman käynnistymisen ja parantaa siten työturvallisuutta.

Tehokasta pölynpoistoa varten DHR183 poravasaraan on mahdollista liittää pölynimulisälaite DX16, joka imee porauksesta syntyvän pölyn turvallisesti talteen.
Base unit (ERP) Kpl
Brand Makita
Item Number (ERP) DHR183Z
ERP Supplier (ERP) 57
Technical name (ERP) Hiiliharjaton, SDS-plus, runko
Status Rikastus kesken
Product type BasicProduct
Brand Makita
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Makita poravasara LXT® DHR183Z

Sejo

Myynti, Vantaa

010 8345 600 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa