LSM-40 - Maksimituotto: 3 m³ / h

Varastossa
Tuotekoodi: 180898 Kopioitu leikepöydälle
Maksimituotto: 3 m³ / h
Letkun sisähalkaisija: Ø40 mm
Mitat: 78 x 73 x 76 cm
Paino: 120 kg
Saatavilla myös ruostumattomasta teräksestä.
LSM-40 letkupumppu soveltuu lietteiden, happojen, suurten kiintoaineiden ja kaasua sisältävien nesteiden pumppaamiseen. LSM-letkupumput ovat itseimeviä ja niitä voidaan käyttää kuivana – ei akselitiiviste tai vuoto-ongelmia. Pumppua käytetään laajasti korkean viskositeetin, kiintoaineita sisältävien tai herkästi leikkaavien tuotteiden pumppaamiseen mm. maatalous-, kaivos-, energia-, elintarvike-, vesi- ja jätevesihuollossa sekä kemianteollisuudessa.

Pumpussa ei ole tiivisteitä, joten vuotojen ja kontaminaation vaaraa ei ole. Pumpattavat nesteet ovat kosketuksissa ainoastaan letkun sisäpinnan kanssa. Letkua puristavat painerullat voidellaan pumpun pesässä olevalla glyseriinillä. Laitteen keskeisin huollettava osa on letku.

Pumpun pesän materiaali on maalattu teräs. Pumppua on saatavilla myös ruostumattomasta teräksestä korkean hygieniaa vaativiin kohteisiin kuten esimerkiksi elintarviketeollisuuteen. Tarjoamme erityyppisiä pinnoitteita käytettäväksi vaativissa ympäristöissä.

Kilpailijoihin verrattuna LSM-pumpulla on suurempi pumpun pesä. Suurempi pesä mahdollistaa pidemmän letkun ja suuremman tuoton kierrosta kohti. Alhainen kierrosnopeus pidentää vaihteiston ja letkun käyttöikää. LSM-pumppujen painerullien säätömahdollisuus antaa letkulle optimaalisen puristuksen, vähentää kitkaa ja energiankulutusta sekä parantaa voitelua verrattuna pumppuihin, joissa käytetään liukukenkiä.

LSM tarjoaa lukuisia eri letkumateriaaleja mm. luonnonkumista valmistetun, EPDM-, nitriili- ja elintarvikehyväksytyn letkun.

Maksimituotto: 3 m³ / h
Letkun sisähalkaisija: Ø40 mm
Mitat: 78 x 73 x 76 cm
Paino: 120 kg
Product type CustomMadeProduct
Main product group Pumput
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LSM-40 - Maksimituotto: 3 m³ / h

Masino Oy

Myynti

010 8345 500 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa