SUOMEN TPP ASIAKASPROJEKTI

Kehä III:n kallioleikkauksen lujituksessa käytettiin kuumasinkittyjä poratankoja

Maaliskuussa 2023 Kehä III:lla, Mynttilän liittymästä länteen, sortui tien viereinen kallioleikkaus Kehä III:n ajoväylälle asti. Tämä haittasi liikennettä, kun toinen ajokaistoista jouduttiin sulkemaan.

 

Jiitee Työt Oy sai pikaisella aikataululla urakakseen tien molemmin puolin olevien kallioleikkauksien lujittamisen, koska kallio on erittäin lohkareista. Asentamalla sopiva määrä pultteja oikeisiin kohtiin, saatiin irtolohkareiden liikkeet ja tulevat sortumat estettyä. 

 

Suomen TPP Oy pystyi toimittamaan kuumasinkittyjä poratankoja Jiitee Työt Oy:lle heti Vantaan varastolta ja urakka päästiin aloittamaan jo samalla viikolla. Se, että Suomen TPP kykeni nopeaan toimitukseen, oli etuna myös kalliopulttien asennuksen aikana, kun tarvetta tuli kahdelle pienelle lisätoimitukselle. Urakka saatiin nopeasti valmiiksi ja Kehä III:n molemmat kaistat taas käyttöön.

×

Suomen TPP:ltä

Porapultit monipuoliseen kallio- ja maaperätuentaan

Porapultti on jatkuvakierteinen, huuhtelureiällinen ja jatkettava terästanko, joka porauksen jälkeen injektoidaan tai juotetaan tukemaan kalliota ja maaperää. Saavilla vastaavat mallit kuin Ischebeck Titanilla.

 

Porapultti soveltuu monipuolisesti erilaisiin kohteisiin infra- ja kalliorakentamisessa, joissa tarvitaan sekä välitöntä että lopullista lujitusta. Porapultin joustavan ja helpon jatkettavuuden jatkoholkin ansiosta se soveltuu erinomaisesti kohteisiin,  joissa pitkä porapultti on asennettava ahtaissa tiloissa. Pultteja on myös helppo lyhentää.

 

Useita liitäntämahdollisuuksia

Porapultin jatkuvan kierteen ansiosta siihen on helppo liittää porakruunu tai kärkiankkuri. Kaksi porapulttia voidaan liittää yhteen jatkoholkilla.

×

Kiinnostuitko?

Kysy lisää ratkaisuistamme kallio- ja maaperätuentaan

Tuomas Yli-Piipari

Tuotepäällikkö, kallionlujitustuotteet ja injektointi

040 704 6686