Dry D1 - Kutistumaa kompensoiva lisäaine

Varastossa
Tuotekoodi: 182315 Kopioitu leikepöydälle
Dry D1 on huippuluokan kutistumaa kompensoiva lisäaine, joka tarjoaa luotettavan ratkaisun suurten laattojen saumattomiin teollisuuslattioihin ja juotosbetoneihin. Sen kyky vähentää merkittävästi kutistumisesta johtuvaa halkeilun riskiä ja pienentää saumaleveyttä tekee siitä ihanteellisen valinnan ammattilaisille, jotka tavoittelevat virheetöntä lopputulosta. Monipuolinen yhteensopivuus eri vahvistustekniikoiden kanssa tekee Dry D1:stä monikäyttöisen ratkaisun rakennusprojekteihin.
Dry D1 on tehokas ja innovatiivinen kutistumaa kompensoiva lisäaine, joka on erityisesti suunniteltu suurten laattojen saumattomiin teollisuuslattioihin sekä juotosbetoneihin. Tämä lisäaine on ratkaisu lattiapintojen viimeistelyyn tarjoten luotettavan tavan hallita lopullista kutistumista.

Yksi Dry D1:n avaintehtävistä on merkittävästi vähentää halkeilun riskiä ja pienentää saumaleveyttä, tarjoten kestävän ja tasalaatuisen lopputuloksen. Sen monipuolisuus mahdollistaa käytön erilaisten vahvistustekniikoiden kanssa, kuten synteettiset-/teräskuidut, tankoraudoitteet ja teräsverkot.

Dry D1 tarjoaa seuraavat edut:
- Kutistumaa kompensoiva teho: Vähentää merkittävästi kutistumisesta aiheutuvaa halkeilun riskiä ja pienentää saumaleveyttä.
- Soveltuvuus eri käyttökohteisiin: Ihanteellinen suurien laattojen saumattomiin teollisuuslattioihin ja juotosbetoneihin.
- Monipuolinen yhteensopivuus: Voidaan käyttää erilaisten vahvistustekniikoiden kanssa, tarjoten joustavuutta ja sovellusmahdollisuuksia eri rakennuskohteissa.

Dry D1 on oivallinen valinta ammattilaisille ja rakennusalan asiantuntijoille, jotka pyrkivät saavuttamaan kestävän, halkeilemattoman ja laadukkaan lopputuloksen suurissa lattiapinnoissa. Tämä innovatiivinen lisäaine tarjoaa luotettavan ratkaisun kutistumisen hallintaan ja luo perustan kestävälle rakennetulle ympäristölle.
Product type CustomMadeProduct
Main product group Suomen TPP
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dry D1 - Kutistumaa kompensoiva lisäaine

Suomen TPP

Myynti

0400 407 235 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa