Börger Blueline

Varastossa
Tuotekoodi: 187519 Kopioitu leikepöydälle
BLUEline-sarjan lohkoroottoripumput ovat olleet menestyksekkäitä eri aloilla vuosikymmenten ajan. Niitä käytetään laajalti teollisuudessa, erityisesti viskoosisten tuotteiden, lietteiden, jätevesien ja öljyjen pumppaukseen. Uudet BLUEline Nova -sarjan pumput tarjoavat suuremman välitilan ja vaihtoehtoisia mekaanisia tiivisteitä. Pumppuja on saatavilla myös vaihdettavilla pesän kulutuslevyillä.
BLUEline-sarjan lohkoroottoripumput ovat olleet menestyksekkäitä eri aloilla vuosikymmenten ajan. Börgerin lohkoroottoripumput ovat osoittautuneet luotettaviksi ratkaisuiksi monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin, erityisesti viskoosisten tuotteiden, lietteiden, jätevesien ja öljyjen pumppauksessa. Uusin innovaatio, BLUEline Nova -sarja (AN-, PN- ja QN-sarjat), edustaa alan viimeisintä kehitystä tarjoten entistä parempaa suorituskykyä ja monipuolisuutta.

BLUEline Nova -sarjan pumppuihin on suunniteltu suurempi välitila, joka mahdollistaa vaihtoehtoisia mekaanisia tiivisteitä. Tämä lisää niiden joustavuutta ja luotettavuutta vaativissakin olosuhteissa.

BLUEline Legend -sarjan pumput (PL-, CL-, FL-, EL-, XL-sarjat) ovat vakiona varustettu vaihdettavilla pesän päätyjen kulutuslevyillä. Ne ovat osoittautuneet erinomaisiksi valinnoiksi kohteisiin, joissa pumpataan erittäin kuluttavia nesteitä.

Asiakkaiden tarpeet otetaan huomioon myös roottorin valinnassa, ja valittavissa on jopa yhdeksän erilaista roottorigeometriaa useista eri materiaaleista. Tämä varmistaa, että jokaiseen käyttötarpeeseen löytyy optimaalinen ratkaisu, ja asiakkaiden erityisvaatimukset täyttyvät.

Kaikkiin kokoihin saatavilla olevat roottorit voidaan asentaa mihin tahansa aiemmin toimitettuun lohkoroottoripumppuun, oli se hankittu sitten 20 vuotta sitten tai vasta viime vuonna. Tämä mahdollistaa pumppujen päivittämisen uusimman teknologian mukaisiksi ja varmistaa niiden pitkän käyttöiän ja tehokkuuden.
Product type CustomMadeProduct
Main product group Pumput
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Börger Blueline

Masino Oy

Myynti

010 8345 500 Kaikki yhteystiedot

Ladattavat sisällöt

Lataa sivu PDF muodossa